Deputatul care a mâncat din gunoi l-a umilit pe TITANUL Florin Piersic. ”Este un actor mediocru”

Deputatul care a mâncat din gunoi l-a umilit pe TITANUL Florin Piersic. ”Este un actor mediocru”

Un fost deputat USR de Cluj, care de mai bine de doi ani, zace la propriu în băncile Parlamentului, fără a face nimic notabil, a șocat opinia publică, după ce a scris pe contul său de facebook cuvinte jignitoare la adresa actorului Florin Piersic.

La o zi după ziua lui Florin Piersic, și la două zile după ce Primăria Cluj Napoca l-a omagiat pe actor, în cadrul unui spectacol omagial, cu ocazia împlinirii vârstei de 83 de ani, s-a trezit și deputatul Adrian Dohotaru, să arunce cu noroi. ”Acesta e Clujul după cortina propagandei. Ce se întâmplă cu cheltuielile publice e de un kitsch grotesc. Sper ca trei forțe politice noi să intre în Consiliul Local, să facă o majoritate, pentru ca banul public să fie cheltuit cu o mai mare responsabilitate. ps: Susțin revenirea cinematografului la denumirea de Cinema Republica. Florin Piersic este un actor mediocru, în fond, chiar dacă popular, actorii și regizorii tinerei generații fiind mult peste valoarea sa”, a scris deputatul.

Imediat, prietenii de pe facebook l-au taxat dur pe Dohotaru. ”Ma bucur ca ince-incet vă cade masca și lumea vede cu cine are de-a face. Țineți-o tot așa”, a scris Eugenia Gârda. ”Ești unul dintre cei mai penibili politicieni, pe care l-o dat Clujul! Te bagi singur în rahat”, a comentat Lucian Sima. ”Sa-ti fie rusine! Esti un anonim, dat afara si din USR si nu stii cum sa te faci cunoscut? Cum dreaqu' ai intrat in Parlament? Sigur nu mai pupi Parlamentul! Dupa nume esti maramuresan, dupa atitudine esti penibil”, a adăugat Stela Andreiescu.

Cine este Dohotaru?

Ne puteți urmări și pe Google News

Ales nici el nu știe cum pe listele USR de Cluj, deputat în Parlamentul României, clujeanul, cunoscut pentru nimic, i-a șocat pe români, și asta după ce a devenit parlametar, când a declarat public că el a mâncat din coșurile de gunoi de pe holurile Camerei Deputaților. ”In coșul de gunoi, era și o pungă cu sărățele pe jumatate plina. Am luat-o din cos si am mancat saratelele. Mi-am amintit ca la Pata Rat (locul unde este groapa de gunoi a Clujului - n.n.) aruncam in proportie de 50% deseuri menajare care ar putea fi folosite prin compostare ca ingrasamant pentru ferme, pentru gradini comunitare si familiale”.

După o vreme, Dohotaru a demisionat din USR, fără să știe nici el de ce. ”Plec din USR in speranta si cu dorinta de a construi o miscare coerenta de stanga, care sa plece de la premisa ca lumea in general, Romania in particular, trec printr-un larg deficit de democratie, mai ales in sfera economica”, a scris parlamentarul în demisia sa, fără să mai facă nimic.