Ioana Lee, profa de japoneză cu dimensiuni perfecte

Ioana Lee, profa de japoneză cu dimensiuni perfecte

A fost profesoară de limba japoneză, s-a măritat cu un aristocrat nipon, a scris mai multe volume autobiografi ce, iar acum are propriul său show de televiziune în România, deși locuiește de ani de zile în Capitala Statelor Unite ale Americii, Washington D.C.

De la sfârșitul anului trecut, scriitoarea Ioana Lee are propriul său program de televiziune. Transmis de Nova TV în fiecare vineri de la 19:30, „Ioana Lee Show’’ este o emisiune ce își propune să elimine prejudecățile și să promoveze valorile din cultură, muzică, artă sau literatură.

 

Măritată cu un miliardar

Ne puteți urmări și pe Google News

Ioana Lee a fost înzestrată de Mama-Natură cu o frumusețe răpitoare și calități fizice de fotomodel, 89-59-89, la o înălțime de 1,70 și 51 de kilograme. Ea este stabilită de 13 ani în Washington D.C și este măritată cu un potent om de afaceri american.

Pasiunea pentru scris a venit de la filmele japoneze cu luptători văzute în copilărie, care au făcut ca destinul ei să fie legat iremediabil de Japonia. ”La 5 ani, după ce am văzut un astfel de film, eram hotărâtă să devin luptătoare. Părinții mi-au explicat că pentru a reuși acest lucru este nevoie în primul rând să vorbesc limba lor. Astfel, am ajuns să studiez japoneză la facultate fiindcă între timp a căzut comunismul și tată a devenit mai flexibil. Până atunci, părinții mei își doreau pentru mine și cele două surori ale mele să ajungem judecătoare precum tatăl meu”, povestește Ioana Nitobe Lee.

Printre invitații Ioanei la emisiunea ei s-au aflat mari campioni olimpici și mondiali, precum Doina Melinte, respectiv maestrul emerit Amattto Zaharia, vedete din showbiz (Laura Bretan, Ianna, Andra Miron, Inga Valerie) sau români stabiilți în SUA cu povești interesante de viață.

Fiind una din cele mai urmărite producții ale postului Nova TV, emisiunea „Ioana Lee Show” are reluări sâmbătă și duminică, la orele 21:00 și 00:30.

 

A predat la Universitate

Ioana are și fani japonezi încă din perioada 1998-2000, când a trăit în Țara Soarelui Răsare, vorbind perfect limba japoneză, pe care apoi a predat-o studenților de la Universitatea Spiru Haret din București.

În 1998, Ioana a plecat din țară după ce s-a căsătorit cu un aristocrat japonez. ”M-am reîntors în 2001 pentru 3 ani, timp în care am predat japoneză la Universitatea Spiru Haret și am fost realizator-prezentator al emisiunii Club Internațional de la TVRM, ce a devenit ulterior TVH. În această calitate de om de televiziune, am fost invitată de guvernele mai multor țări pentru a înregistra emisiuni la fața locului. Apoi am scris prima carte «Ai Suru – A iubi»”, spune Ioana

 

Despre viaţa din America

„IOANA LEE SHOW’’ conține de asemenea relatări despre cele mai importante evenimente din America, despre oameni ale căror decizii influențează omenirea, despre baluri de caritate, teatru, operă, restaurante, cafenele, dar și totul despre cărțile pe care Ioana Lee le-a scris și despre experiențele de viață ce au inspirat-o. Cum e la shopping în America, prezentarea unor doamne de poveste, trendurile în America, personalitățile în vogă dincolo de Ocean, evenimente de top din Wasghinton sau staruri ce scriu istorie.