BOMBĂ în SHOWBIZ! Cu CINE a fost SURPRINS VICTOR SLAV în clubul de fiţe „LOFT”

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cu CINE a fost SURPRINS VICTOR SLAV în clubul de fiţe „LOFT”

Victor Slav a fost surprins alături de Ramona Olaru. Cei doi au petrecut până dimineaţă în cel mai luxos club din Bucureşti, Loft. La petrecere a fost prezent şi colegul său de platou, Cătălin Cazacu.

În timp ce Bianca Drăguşanu, fosta sa soţie, a plecat în Turcia, într-o luxoasă vacanţă alături de Alex Bodi, Victor Slav a petrecut în clubul „Loft” împreună cu prezentatoarea de la Antenă, Ramona Olaru.

În urmă cu două săptămâni, Victor Slav a fost surprins de o altă bombă sexy a showbiz-ului românesc, cu care se presupune că acesta şi-a refăcut viaţa.

Raluca Silea este focoasă brunetă care i-a cucerit inima vedetei TV. Moldoveanca nu se sfiește să publice imagini sexy pe rețelele de socializare şi este cunoscută drept Raluca Bombardiera.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au despărţit în urmă cu 5 luni. În timp ce Bianca este la a doua relaţie de la despărţire, Victor nu s-a cuplat cu nimeni după despărţirea de blondă. Bianca a fost mai întâi cu fostul luptător Tristan Tate, iar acum se iubeşte cu un alt milionar, Alex Bodi.

Fetiţa Biancăi şi a lui Victor, Sofia Natalia, are 2 ani. Bianca şi Victor au fost şi căsătoriţi, dar au divorţat la scurt timp de la nuntă. Ulterior cei doi s-au împăcat, dar nu s-au mai recăsătorit. Victor şi Bianca s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti, iar ceremonia a avut loc pe 29 septembrie 2013. Naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo.