Un BĂRBAT a încercat s-o RĂPEASCĂ. Ce sa întâmplat apoi este desprins DIN FILME

Un BĂRBAT a încercat s-o RĂPEASCĂ. Ce sa întâmplat apoi este desprins DIN FILME

O femeie a fost la un pas de a fi răpită de un bărbat în North Carolina. Decizia inspirată de a fugi într-o sală de karate i-a salvat viața.

Un bărbat a încercat să răpească o femeie și s-o forțeze să intre în mașina lui în orașul Charlotte din statul american Carolina de Nord. Ea a reușit să scape și a fugit într-o sală de karate din apropiere, unde a cerut ajutor.

Deja e clar cum s-a terminat: bărbatul a ajuns pe targă după confruntarea cu principalul instructor de karate, scrie Dailymail.

Incidentul a avut loc la ora nouă seara lângă Bushiken Karate Charlotte Dojo, potrivit televiziunii locale WSOC și instructorului, Randall Ephraim. Ephraim a spus că făcea ordine în sala sa când femeia a intrat în fugă. 

Ne puteți urmări și pe Google News

”Încă mai erau câțiva copii în dojo, care erau preluați de părinții lor, și câțiva adulți practicanți de karate care făceau curat, când o tânără femeie a intrat pe ușă și a spus că cineva crea să-i facă rău”, a povestit el. ”La scurt timp, un bărbat masiv a intrat în clădire. Nu știam ce vrea, am crezut că vrea să întrebe despre lecțiile de karate”, a continuat instructorul.