Scandal în direct. Acuzaţii grave împotriva avocatului Tonel Pop. „Vorbești numai prostii și agiți lumea degeaba, să-ți fie rușine! 

Scandal în direct. Acuzaţii grave împotriva avocatului Tonel Pop. „Vorbești numai prostii și agiți lumea degeaba, să-ți fie rușine! 

Avocatul familiei Luizei Melencu, fata care a dispărut în luna aprilie 2019, Tonel Pop a avut un schimb dur de replici cu avocatul Mihai Drăgan în legătură cu evenimentele tragice de la Caracal.

După ce Tonel Pop a afirmat că ucigaşul Gheorghe Dincă ar trebui să fie mai bine păzit de poliţişti ca să nu fie ”sinucis”, Mihai Drăgan a intervenit telefonic şi a cerut probe, acuzându-l că a mai făcut și afirmații cu privire la „plantarea de probe”.

 

„Sunt chestiuni foarte grave. Mi se pare periculos să le afirmi” a spus Mihai Drăgan.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu știu cu cine vorbesc” a precizat Tonel Pop.

„Mihai Drăgan mă numesc, sunt avocat în Baroul București” a spus avocatul, care a continuat: „E o chestiune destul de gravă să faci o asemnenea afirmație, fără să ai la dispoziție niște elemente”.

„Domnu` Drăgan, dvs. vorbiți prostii, ia să-mi spuneți mie când am zis eu că au plantat probe procurorii? Vorbești numai prostii și agiți lumea degeaba, să-ți fie rușine! Ia să-mi spui dumneata când am zis eu că au plantat probe procurorii și mă mai iei și la întrebări!” a replicat Tonel Pop.

„Mă confundați și eu, din acest moment, refuz să intru într-un dialog cu dvs. până învățați să vă comportați” i-a replicat Mihai Drăgan.

„Unde am zis eu că plantează procurorii probe, nu ți-e rușine?” a întrebat iar Tonel Pop.

Ulterior, în emisiune, a izbucnit iar un conflict între cei doi:

Cătălina Porumbel: Sunt acele beciuri de la țară pe care oamenii și le fac pentru provizii sau sunt alt gen de construcții.

Tonel Pop: Vorbeam de construcții atipice.

Cătălina Porumbel: Deci e mai mult decât atât spuneți?

Tonel Pop: Nu, că îl aveți pe dl acela care zice că sunt penal sau eu știu ce spune dacă vă zic mai mult, așa că o să vă spun mai multe când nu-l veți mai avea în studio, ca să nu mă pârască.

Mihai Drăgan: Despre cine vorbiți, dom`ne, despre mine?

Tonel Pop: Cine se simte, știți...

Mihai Drăgan: Cred că mă confundați, cu sinceritate spun.

Tonel Pop: Când ați spus că eu am afirmat că au plantat procurorii probe, v-am auzit cu urechile mele. Dvs. nu m-ați întrebat.

Mihai Drăgan: V-am întrebat dacă faceți asemenea afirmații, dacă aveți și elemente. Suntem avocat sau entertainer.

Tonel Pop: Eu n-am spus niciodată că au plantat procurorii probe, să vă fie rușine.

Mihai Drăgan: Să vă fie dvs. Că faceți ciobăneală, potrivit dcnews.ro