Cutremurător! A treia victimă în Cazul Caracal. Viața lui Dincă se complică

Cutremurător! A treia victimă în Cazul Caracal. Viața lui Dincă se complică

În pădurea de lângă Caracal, răscolită de anchetatori, s-au gasit oase de proveniență umană care nu ar aparține Luziei. Este, se pare, vorba de o a treia victimă a criminalului Gheorghe Dincă.

 

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit că oasele găsite în pădurea de lângă Caracal nu i-ar aparține Luizei. El a subliniat că Gheorghe Dincă a fost mai mult decât nesigur când a trebuit să o indentifice pe Luiza, precizând că acesta dădea indicații anchetatorilor în funcție de luna anului în care victima a fost ucisă. Numai că luna indicată de acesta nu se potrivește cu data la care a dispărut Luiza.

„Nu a indicat-o cu precizie, nu a zis ”Da, este Luiza”, indică fetele în funcție de luna în care le-a racolat. El spune (n.r. Dincă) fata din luna x, fata din luna y”, a declarat Tonel Pop.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anchetatorii au descoperit în cursul zilei de luni, rămășițe umane într-o pădure din proximitatea orașului Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă le-a spus oamenilor legii că ar fi aruncat trupul Luizei, adolescenta dispărută în luna aprilie.

Între timp, viața lui Gheorghe Dincă în penitenciar este tot mai grea. Deținuții îl „vânează” iar polițiștii îl supraveghează permanent să nu se sinucidă. „A fost cazat singur într-o celulă fără gratii, fără ușa clasică, astfel încât să se poată vedea înăuntru, totul de frică să nu se sinucidă! Este supravegheat în permanență de doi gardieni, plus camere de luat vederi și microfoane care înregistrează ambiental tot ce face în camera de detenție. Apariția lui în penitenciar a generat o adevărată revoltă, în special din partea bolnavilor de HIV-SIDA, care au sărit pe gratii și s-au împins în ele să le rupă. Permanent este înjurat, iar, când răgușesc unii, încep ceilalți. Dincă este într-o teroare continuă și tremură ca o găină!”, au dezvăluit surse din interior, scrie cancan.ro.