Mâna dreaptă a lui Orban taxează dur derapajele USR. „Revoltător, sunt efectiv socată”

Mâna dreaptă a lui Orban taxează dur derapajele USR. „Revoltător, sunt efectiv socată”

Andreea Udrea, consilierul lui Ludovic Orban, lansează un atac la USR, în contextul în care Antonio Andrusceac a fost desemnat candidat pentru primăria Sectorului 4.

Recent, Antonio Andrusceac a lansat o serie de afirmații controversate în spațiul public. Acesta susține că „Toate femeile sunt făcute sa fie mame și soții. Frustrările nu se ascund in spatele carierei”.

„REVOLTATOR, sunt efectiv socata de cine a putut USR sa desemneze candidat la Primaria Sectorului 4, ieri! Astia sunt progresistii, reformistii politicii romanesti, indivizi cu mentalitati de sat din fundul Moldovei, cu patru clase. Maxim”, scrie consiliera lui Orban.

Andreea Udrea redă declarația lui Andrusceac „TOATE femeile sunt facute sa fie mame si sotii. Frustrarile nu se ascund in spatee „carierei”. Ce-i de fapt „cariera”🙂? O aparenta de importanta data de un ecuson agatat de gat, un salariu destul de prost pentru multa umilinta si renuntari?(...)In intelepciunea lor, mamele, bunicile, stiu care este adevarata implinire a femeii..."

Ne puteți urmări și pe Google News

Eu zic sa cresti un copil si apoi sa-ti dai cu parerea si sa faci pe desteapta...Crede-ma, nu esti asa de cool pe cat vrei sa pari.... poate frustrata...cat cuprinde. Cata agresivitate naste anormalitatea...".

„Cand au fost facute afirmatiile astea, USR a zis ca se delimiteaza ferm de el, dar intre timp, iata ca membrii USR Sector 4 l-au votat candidat. Superb”, scrie Andreea Udrea pe Facebook.