Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că au fost solicitaţi să intervină, joi seara, la un incendiu izbucnit la etajul întâi al unui bloc de pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanţa.

30 de persoane, printre care şi 3 copii, au fost evacuate în urma izbucnirii unui incendiu, la Constanța

La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, două autoscări, autospeciala de transport victime multiple, două echipaje SMURD B şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean, scrie news.ro

În urma incendiului, pompierii au evacuat 15 persoane, printre care şi 3 copii, iar alte 15 persoane au ieşit singure din bloc. De asemenea, două persoane au suferit atac de panică, însă au refuzat transportul la spital. Pompierii urmează să determine care a fost cauza izbucnirii incendiului.

Incendiu în a doua zi de Paște, în cartierul social

Luni, în a doua zi de Paște, în capitala județului de la malul mării a avut loc un alt incendiu. O deflagrație puternică s-a produs într-un bloc din module metalice din cartierul social din Constanța. 7 persoane au fost evacuate de pompieri, dintre care una inconștientă, dar care a fost stabilizată.

Potrivit echipei de intervenție, incendiul a izbucnit la parterul unui bloc, într-un apartament în care se aflau 3 persoane. Acestea au reușit să iasă, dar vecinii lor de la etajele superioare au rămas blocați din cauză flăcărilor. Pompierii au reușit să evacueze 7 persoane cu ajutorul unei autoscări.

Foto: Arhivă