Evenimentul Zilei > Horoscop > 1,5 miliarde de elevi din 160 de țări au fost constrânși să studieze acasă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
1,5 miliarde de elevi din 160 de țări au fost constrânși să studieze acasă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

1,5 miliarde de elevi din 160 de țări au fost constrânși să studieze acasă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Eroarea este omenească. Dacă ai greşit cu ceva, ai uitat, sau nu ai făcut, cere-ţi scuze şi îndreaptă lucrurile. Aşa te poţi bucura de bun renume şi de preţuirea şi suportul celor dragi!

Care este criteriul după care aleg cele câteva personalităţi zilnice? Pe unii i-am cunoscut şi le-am făcut horoscopul, alţii îmi plac. Şi nu în ultimul rând vreau să demonstrez câte personalităţi de excepţie, în mai toate domeniile de activitate, avem şi am avut, noi, românii.

Cu toate că mai mulţi dintre domniile voastre au solicitat să precizez pentru fiecare personalitate cine este şi ce a făcut, aş dori să las cititorilor plăcerea descoperirii. Astrologia este şi educativă.

Pe 19 octombrie este ultima zi din cele trei zile  în care se sărbătoresc Lupii, Lucinii, după numele Apostolului Luca, Luciu.

Lupii de Foc, în cursul anului, iau numele sfinţilor creştini. Lucini, Filipii… Ca să se arate puterea Lupilor, aidoma cu sfinţii. Legenda spune că Lupul Şchiop este şi avatarul Sfântului Andrei al României, nu numai întruchiparea în vis şi aivea a marelui rege Dromichete.

Mai amintesc odată, că nu dau niciun fel de consultaţii, nu intru pe nicio reţea de socializare, nu răspund la mobil şi la invitaţii de la persoane pe care nu le cunosc.

Şi, ca să repetăm: ascendentul nu este niciodată mai important decât zodia, zodiile nu sunt constelaţiile, se scrie şi citeşte Pluton, nu Pluto, astrologia karmică nu are ce căuta aici, în Europa, horoscopul pe zodii este orientativ şi dă sfaturi bune, ţinând cont de imaginare, posibile, direcţii de dezvoltare a viitorului, nu „ghiceşte” viitorul!

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.