Editura Evenimentul si Capital

EUROVISION ROMÂNIA se anunţă cu SCANDAL. Un concurent a luat ZERO puncte de la juriu. CINE SUNT FINALIŞTII

Autor: | | 2 Comentarii | 1920 Vizualizari

Zoli TOTH, Cezar Ouatu, Randi, Horia Moculescu şi Alexandra Cepraga au tăiat în carne vie iar spectacolul TVR a fost intens dezbătut pe reţelele de socializare.

UPDATE. Vanotek feat. The Code & Georgian, I’m Coming Home sunt primii salvaţi de public cu 984 de voturi. Doru Todoruţ şi Irina Baianţ merg cu piesa The Voice în finala de duminică cu 852 de voturi.

UPDATE. Zoli TOTH, Cezar Ouatu, Randi, Horia Moculescu şi Alexandra Cepraga,  juriul semifinalei Eurovision, au dat notele. Cei patru concurenţi care vor merge aleşi de juriu în finală sunt OVIDIU ANTON (54 de puncte), Dream Walkers (47 de puncte), Florena (44 de puncte) şi Mihai (34 de puncte). Contestaţi de unii fani Eurovision, aprobaţi de alţii cei cinci membri ai juriului au dat de multe ori 0 puncte artiştilor. Mihai Băjinaru cu melodia Never Too Late a luat chiar 0 pe linie.

Pentru fanii Eurovision, ce au discutat pe pagina de Facebook, Vanotek si Florena, interpreta de 16 ani, au fost suprizele semifinalei de vineri."Este foarte buna. O sa fie o mare artista", au spus ei despre concurenta ce s-a lansat la X Factor.

Spectacolul TVR a fost intens dezbătut pe reţelele de socializare. "Nu a fost un spectacol prost..intotdeauna e loc de mai bine dar cred ca ajutam procesul daca facem comentarii constructive", au spus unii. "A fost mai relaxat, iar prezența juriului și comentariike acestuia au înviorat atmosfera... Una peste alta, peste așteptări".
 

JURIUL EUROVISION

Concursul este prezentat de Cornel Ilie de la Vunk şi de Ioana Voicu, iar în Camera Verde pe concurenţi îi aşteaptă Jo. Pe pagina de Facebook se spune că formula de concurs e mai bună ca-n alți ani, dar şi că Jo este exagerată în prezentare. Putina lumea a ales sa comenteze pe pagina de socializare a Eurovision. Deşi Sala Sporturilor din Baia Mare, ce a fost total transformată pentru Selecţia Naţională, este plină până la refuz, puţini fani au ales să comenteze pe Facebook.

Zoli TOTH Project, Cezar Ouatu, Randi şi Uddi alături de Horia Moculescu, juriul semifinalei Eurovision, vor susţine recitaluri în finala Selecţiei Naţionale. După ce îşi vor încheia misiunea în cadrul concursului, patru dintre cei cinci membri ai juriului vor surprinde publicul cu show-uri inedite. În calitatea sa de regizor muzical, Alexandra Cepraga, un alt membru al juriului, va superviza de la pupitrul de sunet recitalurile colegilor. Pentru seara finalei Eurovision România, Zoli TOTH Project lansează un nou concept de show, „Cocoon”, o premieră atât pentru fanii Eurovision, cât şi pentru publicul larg. „Am pregătit cu migală acest spectacol în care voi fi împreună cu colegii din Zoli TOTH Project, dar şi cu un invitat special. Avem o muzică total nouă, plină de energie, cântată la instrumente atipice, coregrafie şi efecte speciale gândite tocmai pentru acest moment”, a declarat Zoli Toth, coordonatorul proiectului muzical. Pornind de la noul concept, echipa sa a creat un nou instrument muzical pe care îl vom descoperi în spectacolul de la Baia Mare. „Mă bucur că din postura de concurent am ajuns în cea de jurat la Selecţia Naţională Eurovision, dar, şi mai mult, pentru că voi urca pe scenă, colaborând cu colegii din juriu”, a mai declarat artistul.

Selecţia Naţională Eurovision România 2016 se va desfăşura la Sala Sporturilor din Baia Mare, prin două show-uri, transmise în direct de TVR: semifinala din 4 martie şi finala din 6 martie. În semifinală vor concura Jukebox, M I H A I, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todoruţ şi Irina Baianţ, Dream Walkers, Gaşca de acasă, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat. The Code & Georgian, Xandra şi Mihai Băjinaru. Dintre cele 12 piese, şase vor accede în finală: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar două de către public, prin televot. În finala Selecţiei Naţionale din 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre piesele rămase în concurs, prin televot. 1.  Interpret: Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ Titlu piesa: The Voice Muzică: Doru Todoruţ, Irina Baianţ Text: Doru Todoruţ, Irina Baianţ

2. Interpret: Andra Olteanu, Nai, Nai

Piesa a primit critici de la Randi, Cezar Ouatu şi Zoli TOTH pentru că pare fragmentată şi pentru că este în limba română. Titlu piesa: Nai Nai Muzică: Andra Olteanu, Sever Selim Text: Andra Olteanu, Sever Selim

3. Interpret: Dream Walkers, Let It Shine. "Ce voci frumoase! S-au armonizat extraordinar. Cu shoul se poate rezolva pana la concursul final. Vocile live conteaza. Nu ne facem de rusine. Piesa foarte buna. Voci foarte bune!", au spus fanii. Este melodia care a primit cele mai multe aprecieri până acum.

Titlu piesa: Let It Shine Muzică: Cristian Faur Text: Cristian Faur 4. Interpret: Irina Popa, Lasă-mă, eu te las. "Din pacate, nu. Buna piesa, dar nu... Nu se potriveste tinuta cu melodia!!!! Chiar nu a observat nimeni?"

Titlu piesa: Lasă-mă, eu te las Muzică: Irina Popa, George Lazăr, Alexandru Tudor, Eduard Taraş Text: Alexandru Tudor 5. Interpret: Jukebox, Come On Everybody. Fosta trupă muzicală a Cârcotaşilor nu prea a încântat publicul Eurovision. "Intro-ul e de Eurovision după aia parcă au făcut piesa din glumă. Melodia merge", a comentat un fan. "Pe buuunnee? Da..e ok..niciodata nu am iesit pe ultimul loc la Eurovision...poate ca ar fi cazul", a adăugat acid un altul. Juriul a fost însă mult mai blând cu Jukebox şi a spus că are multe lucruri bune.

Titlu piesa: Come On Everybody Muzică: Jukebox Text: Jukebox 6. Interpret: Mihai Băjinaru, Never Too Late. Melodia lui Andrei Tudor, pe textul lui Cristian Faur nu a încântat niciun membru al juriului. Randi a spus că este mult prea veche pentru gustul lui. Ironic, chiar pentru Horia Mosculescu este o melodie demodată. Vocea lui Mihai Băjinariu a fost apreciată, chiar dacă pe alocuri interpretul a avut scăpări. "Imi place vocea lui. Melodia mi se pare putin prea cuminte.", au spus şi fanii.

Titlu piesa: Never Too Late Muzică: Andrei Tudor Text: Cristian Faur 7. Interpret: Vanotek feat. The Code & Georgian, I’m Coming Home. Melodia a stârnit entuziasmul lui Zoli TOTH, care s-a ridicat în picioare şi a cerut sălii să îi aplaude mai entuziast. Moculescu a avut o reţinere în ceea ce priveşte refrenul, spunând că este prea mult instrumental, dar a adăugat că piesa este frumoasă. Pentru Cezar a creat o stare. Şi Radi a remarcat că lipseşte refrenul, iar membri trupei Vanotek promit că mai fac schimbări până la Stockholm. "Marit putin ritmul! Vocea, extraordinara! Si compozitia este pentru vocea lui! Ii lipseste zvacul insa!", constată un fan pe site-ul de socializare. Pentru alţii însă este "Cea mai tare piesa din concursul asta..singura cu sound de strainatate".

Vanotek, The Code si Georgian si piesa “I’m Coming Home” este preferată şi de câteva nume imprortante din showbiz - INNA, Antonia, Delia, Nicoleta Nuca, Alexandra Ungureanu, Lori, Mira, Yanka, Sorin de la Crush, Nadir, Adriana Rusu, Alb Negru, Alex Cotoi, BRomania (Matei Dima), Corina mizeaza pe .

Titlu piesa: I’m Coming Home Muzică: Vanotek, Catană Ionuţ, Alex Cotoi, Sorin Seniuc, Adriana Rusu Text: Anastasia Sandu 8. Interpret: M I H A I, Paradisio. Mihai Trăistariu îşi doreşte foarte mult participarea la Eurovision şi mulţi îl si vedeau plecat la Stockholm. Se pare însă că nu toată lumea. Juriu a găsit multe probleme la show, iar fanii concursului internaţional au spus că este o copie după Tornero, melodia care s-a clasat pe locul patru în urmă cu 10 ani la Eurovision şi a adus cel mai mare punctaj României. "Nu stiam la ce sa ma uit, la show sau la Mihai. Per total este o surpriză", a spus Moculescu. "Si mie usor mi-au displacut acele diferente mari de nivel", a spus Alexandra Cepraga. Zoli Toth Este greu să vorbeşti cu un câştigător al Eurovisionului. Mi-aş fi dorit la 10 ani de la acel moment să te reiventezi şi să te modernizezi. Mi-aş dorit să fie un show împreună. Am văzut o voce bună a lui Mihai şi un show bun al dansatorilor. "Nu. Un fel de Tornero, copy-paste de proasta calitate. O mare dezamagire prezentata de Mihai cu surle si trambite drept un mare hit. Categoric nu e !!!", au spus categoric şi fanii Eurovision.

Titlu piesa: Paradisio Muzică: Mihai Trăistariu, Robby G., Dumi Padure Text: Mihai Trăistariu, Robby G., Dumi Padure 9. Interpret: Florena, Behind The Shadows. La 17 ani, Florena este cea mai tânără interpretă din semifinala Eurovision România. Juriul a fost incantat de piesa ei şi a celor patru fete care au companiat-o. "A început cu drama, suspans, dar la refren vâlvătaia a pălit", au spus prietenii virtuali. "Păcat. Avusesem un moment de suspans. Mai ca vroiam sa zic "Asta este!". "Melodia nu e pt eurovision! fata canta bine, insa.... nu merge! si unde ii este showul??", au adăugat alţii.

Titlu piesa: Behind The Shadows Muzică: Gabriel Huiban, Laurenţiu Duţă Text: Gabriel Huiban, Laurenţiu Duţă 10. Interpret: Gaşca de Acasă, "Tu eşti povestea".

Titlu piesa: Tu eşti povestea Muzică: Călin Ionce, Pefi Pop Text: Glad Berindei 11. Interpret: Ovidiu Anton, Moment of Silence. Cred  că în 2016 rock-ul va exploda în România. Cred că în seara asta putem vorbi de generaţia rock. Pentru mine a fost cel mai emoţionant moment al serii, a spus Zoli Toth la show-ul veteranului Eurovision. Ovidiu Anton a participat de cinci ori la preselecţiile Eurovision, iar anul acesta l-a făcut pe Cezar Ouatu să se emoţioneze până la lacrimi. Şi pe Radi a reuşit să-l facă să exclame: "Cred că ai cea mai bună voce din concurs". Melodia lui Ovidiu Anton a dat liber la dezbateri, iar Zoli Toth a ţinut să sublinieze că rock-ul trebuie să se întoarcă pe radio. "Absolut superb!!! Monumental! Epic! Genial! Imperial! Ai votul meu!!!". "Cea mai potrivita de pana acum pentru Eurovision desi seamana cu multe auzite acolo in anii trecuti!"

Titlu piesa: Moment of Silence Muzică: Ovidiu Anton Text: Ovidiu Anton 12. Interpret: Xandra, Superhuman. "Da, merita sa mearga in finala de duminica. O rog doar sa isi schimbe tinuta! Si spectacolul scenic ..ar trebui putin schimbat!", au spus prietenii virtuali. "Foarte buna vocea! Dar tot nu e destul! Fara sustinere piesa. Pacat de voce!", au adăugat alţii.

Titlu piesa: Superhuman Muzică: William Taylor, Jonas Gladnikoff Text: William Taylor, Jonas GladnikoffTag-uri: Sălii Sporturilor, Baia Mare, Eurovision Rom, Semifinala Eurovision, Green Sounds, Electric Castle, Summer Well, Dan Manoliu, Sergiu Ardelean, Iuliana Marciuc, Sala Sporturilor, Doru Todoru, Irina Baian, Andra Olteanu, Dream Walkers, Cristian Faur, Irina Popa, Vocea Rom, Mihai Băjinaru, Membrii Vanote, Republica Moldova, Ovidiu Anton, Festivalul Mamaia, Recitaluri Vunk, Ioana Voicu, Cornel Ilie, Digi Mobil, The Voice, Nai Nai, Sever Selim, Let It, George Lazăr, Alexandru Tudor, Eduard Tara, Come On, Never Too, Andrei Tudor, The Code, Coming Home, Catană Ionu, Alex Cotoi, Sorin Seniuc, Adriana Rusu, Anastasia Sandu, Mihai Trăistariu, Dumi Padure, Behind The, Gabriel Huiban, Călin Ionce, Pefi Pop, Glad Berindei, William Taylor, Jonas Gladnikoff, Cezar Ouatu, Horia Moculescu, Alexandra Cepraga, Zoli Toth

Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate