Editura Evenimentul si Capital

Robert Turcescu: Îi bat MĂR pe Cătălin Predoiu şi Gabriela Firea! PSD şi PNL NU mai pot evolua de nicio culoare

Robert Turcescu
Autor: | | 18 Comentarii | 5399 Vizualizari

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu a fost prezent în această seară la Digi 24, unde a făcut o serie de declaraţii cu privire la programul pe care îl pregăteşte pentru Primăria Bucureşti. Acesta şi-a exprimat opinia cu privire la cele mai mari probleme ale capitalei, a răspuns întrebărilor legate de relaţia sa cu fostul preşedinte Traian Băsescu şi despre şansele pe care crede că ceilalţi canidaţi înscrişi în cursa electorală le au.

Robert Turcescu: La cum arată astăzi spectrul politic din România, mi se pare că în PMP este o dovadă de seriozitate şi de pragmatism politic şi o dovadă clară de leadership.

Dacă ne uităm la ce se întâmplă la momentul de faţă în România, Taian Băsescu este un om care arată foarte clar ceea ce se întâmplă în România.

Felul în care a fost făcut anunţul este ca şi cum aţi fi a cincea roată la căruţă.

Robert Turcescu: Discuţia despre candidatura mea la Primăria Capitalei este o surpriză doar în spaţiul public, membrii partidului precum şi candidaţii PMP la Primăriile celor 6 sectoare erau puşi în temă.

Mandatul lui Traian Băsescu a fost de departe cel mai bun mandat de la Primăria Bucureştiului. Există o bună parte din programul meu pentru Primăria Bucureşti care propune o viziune până în anul 2030 şi răspunde multor aşteptări şi perspective.

Există o confuzie: Merge Traian Băsescu împreună cu Robert Turcescu? Cum vă împărţiţi rolurile?

Robert Turcescu: Mă bucur că am de invăţat în materie de ce înseamnă viaţa politică de la cel mai bun om politic de la ora actuală, în ciuda criticilor care i se aduc. Evident că mă ajută. Am întâlnit la câţiva colegi de breaslă ridicări de sprânceană. Dar de la cine să pot învăta politică? De la Alin Gorghiu? Liviu Dragnea? Nimeni nu îI poate contesta lui Traian Băsescu experienţa în viaţa politică.

Cum comentaţi urmărirea penală pentru spălare de bani a lui Traian Băsescu?

Robert Turcescu: La cum arată astăzi viaţa politică din România, cred că Traian Băsescu are cele mai mici probleme. Uitaţi-vă la Liviu Dragnea care se încăpăţânează să rămână în fruntea partidului deşi este condamnat penal. Eu nu sunt un judecător, un procuror. Eu sunt în acest partid pentru că are un lider, o echipă de oameni tineri şi entuziaşti şi nu a dat vreodată dovadă de oportunism. Eu încerc în felul în care am fost crescut, să iau lucrurile de jos. Intru într-un partid cu o miză nu atât de mare.

Care dintre contracandidaţii Cătălin Predoiu şi Gabriela Firea consideraţi că au mai multe şanse?

Robert Turcescu: Îi bat măr! Si Cătălin Predoiu şi Gabriela Firea au în spate nişte structuri anchilozate. Aceste structuri politice nu mai pot evolua de nicio culoare. Sunt atât de cangrenate încât pur şi simplu nu mai pot ieşi din asta. Aceştia doi sunt oameni care pornesc în această competiţie electorală cu un handicap. Regret ceea ce se întâmplă la momentul de faţă, mai ales în PNL.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate