Editura Evenimentul si Capital

DRAGOSTEA e OARBĂ dar face pe PIPĂITE SENZAȚIE în spațiul virtual. Ce fac aceste BUNICUŢE în văzul lumii | GALERIE FOTO

Cupluri în care diferenţa de vârstă dintre parteneri este foarte mare
Autor: | | 0 Comentarii | 17432 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Întotdeauna au existat cupluri în care diferenţa de vârstă dintre parteneri este foarte mare. Cele care sunt deseori în prim plan sunt cele dintre bărbaţi şi iubitele lor foarte tinere. Dar nici femeile trecute de a doua tinereţe nu se lasă mai prejos, având iubiţi foarte tineri.

Relaţiile dintre oameni sunt foarte diverse. Diferenţa de vârstă în cupluri nu este un "concept nou". Cu toate astea, se află mereu în atenţia opiniei publice. 

Bărbaţii în vârstă cu partenere mult mai tinere sunt în centrul discuţiilor, fiind cumva admiraţi. Dar şi femeile se pot simţi atrase de băieţi mai tineri datorită felului acestora de a se comporta: sunt degajaţi, vor să se distreze, nu au obligaţii. 

Un exemplu intens mediatizat este cel al lui Demi Moore care la 41 de ani s-a îndrăgostit de mai tânărul Ashton Kutcher. În ciuda celor 16 ani diferenţă, Ashton a convins-o pe Demi să-i fie soţie,iar relaţia lor a durat opt ani. 

Există chiar şi un termen folosit când se face referire la o femeie cu un iubit foarte tânăr: „cougar“ (panteră). În funcţie de vârsta femeii, etichetele pot varia. Astfel, femeile cu vârste între 20 şi 30 de ani sunt „kittens“ („pisicuţe“), cele de 30-40 ani „pumas“ („pume“). Femeile mature, cu vârste între 40 şi 50 de ani, sunt considerate „cougars“ („pantere“), iar cele peste 50 ani, „jaguars“ („femei-jaguar“). Relaţiile în care diferenţa de vârstă dintre parteneri este foarte mare mai sunt numite şi relaţii „mai-decembrie“ pentru că este puţin probabil să dureze.


Imagini APOCALIPTICE cu NUNŢILE PENIBILE din satele ruseşti. Te vei ORIPILA de ce sunt capabili să facă aceşti miri | GALERIE FOTO

Nunţile ruşilorNunţile ruşilorNunţile ruşilorNunţile ruşilor

Femeile NEÎNFRICATE care se caţără pe cele mai înalte culmi. Ele AMEŢESC MINŢILE oricărui privitor | GALERIE FOTO

Graţia cu care se caţără aceste femeiGraţia cu care se caţără aceste femeiGraţia cu care se caţără aceste femeiGraţia cu care se caţără aceste femei

Simptomele DEZMĂŢULUI RUSESC se manifestă în văzul lumii. Putin TREMURĂ de INDIGNARE | GALERIE FOTO

Imagini din RusiaImagini din RusiaImagini din RusiaImagini din RusiaNU SE SPALĂ niciodată dar SUNT DORITE de milioane de toţi bărbaţii din jurul lor. Secretul femeilor a căror INDECENŢĂ emană frumuseţe | GALERIE FOTO

femeile din tribul Himbafemeile din tribul Himbafemeile din tribul Himbafemeile din tribul Himba

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Divertisment

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate