Editura Evenimentul si Capital

Publicis One anunță noua conducere globală și regională

Publicis One anunță noua conducere globală și regională
Autor: | | 0 Comentarii | 304 Vizualizari

Paris, 31 martie 2016 – Publicis One a anunțat astăzi noua conducere globală și regională, desemnată de Jarek Ziebinski, Chief Executive Officer. Publicis One este compania globală de comunicare ce aduce sub aceeași umbrelă toate capacitățile și expertizele agențiilor Publicis Groupe, din 50 de țări. Cu peste 7.500 de angajați, activitatea Publicis One se desfășoară în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

În România, Teddy Dumitrescu (Chairman & CEO Publicis Groupe) împreună cu Ștefan Iordache (CEO Publicis Groupe) vor raporta direct către Misa Lukic - CEO Publicis One în Europa Centrală și de Est.

„La începutul acestui an am pornit o transformare importantă a Publicis Groupe, care include crearea Publicis One, o nouă companie globală de comunicare. Prima noastră misiune în această nouă călătorie este să creăm o echipă puternică de leadership. Noua echipă Publicis One reunește lideri experimentați, elita Publicis Groupe, cu specializări și competențe diverse, gândire antreprenorială și o abordare unică, dedicată fiecărui proiect.”

 

Jarek Ziebinski - Chief Executive Officer, Publicis One

În America Latină, Monica Gadsby devine Chief Executive Officer la nivel regional, în timp ce Joseph Piazza este desemnat Chief Financial Officer.

În Asia, Nicolas Menat este Chief Executive Officer, iar Ricardo Roces a fost numit Chief Financial Officer la nivel regional.

Piețele din EMEA, totalizând 25 de țări, sunt coordonate de Johan Parmentier - Chief Executive Officer pentru Benelux, Misa Lukic - Chief Executive Officer pentru Europa Centrală și de Est, Kevin Tromp - Chief Executive Officer pentru Africa. Parmentier, Lukic și Tromp vor fi susținuți, la rândul lor, de către David Clark, Chief Financial Officer pentru EMEA.

La nivelul managementului global, Alice McCreath este numită Chief Financial Officer, Maree Prendergast - Chief Talent Officer și Karen Lim - Communications Director.

Fiecare membru al noii conduceri globale și regionale și-a intrat deja în rol și operează pe fiecare dintre piețele mai sus menționate.

„Publicis One vine cu o abordare complet nouă a pieței, oferind soluții end-to-end. Sunt convins că, sub coordonarea lui Jarek Ziebinski, Publicis One va livra cele mai bune produse clienților, va atrage noi talente și va oferi oportunități de carieră extraordinare, pentru a deveni cea mai bună agenție de pe piață. Am mare încredere în echipa aleasă de Jarek.”

Maurice Lévy – Chairman & CEO, Publicis Group

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Economie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate