Editura Evenimentul si Capital

Pentru ISIS, copilele ucise la concertul Arianei Grande, erau doar "nişte târfuliţe"

Autor: | | 4 Comentarii | 2250 Vizualizari

Teroristul islamist şi presupuşii săi complici aleseseră concertul Arianei Grande ca pe o ţintă şi pentru un motiv foarte clar. Nu pentru a ucide nişte copii în general, ci pentru a ucide niste "mici târfuliţe". Fanii cântăreţei sunt aproape exclusiv fete minore şi iată pentru ce au fost luate la ochi. ISIS, care a revendicat atentatul, în declaraţia asupra măcelului a vorbit explicit de "arena concertelor fără pudoare". O ştim cu toţii. O musulmană trebuie să-şi acopere propriul corp şi cap în public, deseori chiar şi faţa, iar de multe ori nu pot ieşi din casă fără o escortă masculină.

În ceea ce priveşte muzica şi interpretarea, conform versiunii jihadistului Islamului, sunt interzise fiindcă sunt lucrarea diavolului. Deci nu există o ţintă mai bună decât o aglomeraţie de mii de fete ocidentale îmbrăcate ca nişte fete normale occidentale, adică precum "târfele". Deja musulmanul mediu, adică ''moderat'', ar găsi cu siguranţă inacceptabil un concert de acest fel unde popstarul îmbracat ca o Lolita, cântă: ''Tonight I'm making deals with the devil / And I know it's gonna get me in trouble.../ Let them hoes know''. Adică: ''Noaptea asta fac afaceri cu diavolul / Şi ştiu bine că mă va băga în bucluc.../ Lasă să afle şi "târfele"acelea''.

E clar că musulmanului obişnuit nu i-ar plăcea în niciun caz felul în care se îmbracă şi cum se comportă fetele care au venit să se distreze şi să danseze, etc. Apoi, însă, - şi ar trebui să-l credem - un astfel de musulman se opreşte aici. Jihadistul mediu, în schimb, nu. După el, pardon, după Allah cu care vorbeşte prin intermediul Profetului bălmăjind texte sacre ale Coranului, acele fete trebuie să moară. Nu numai fiindcă sunt necredincioase, ci fiindcă sunt târfe.

Ori de câte ori un musulman comite un atentat de acest fel, elita de la comanda civilizaţiei occidentale - o elită necredincioasă şi oarbă, după părerea majorităţii - se întreabă: ''Cine ar face o chestie ca aceasta şi din ce motiv?''. Ca apoi să insiste: ''Islamul n-are nicio legătură, fiindcă Islamul este religia păcii''. Dar răspunsul există. De fiecare dată. Şi e mereu acelaşi. Câteodată jihadiştii sunt născuţi aici, câteodată nu. Câteodată acţionează singuri, câteodată nu. Au făcut Jihadul (Războiul sfânt) în numele lui Allah. Punct.

Şi au făcut-o în trecut, iar acum la Manchester, împotriva sexului feminin, fiindcă urăsc mai mult decât orice femeile occidentale. De unde provine această ură islamică pentru femei? Din nimic? Sau din credinţa islamică? De ce în orice ţară islamică femeilor le sunt negate multe libertăţi, iar bărbaţilor nu? De ce există, chiar şi în Marea Britanie, tribunalele Shariei care tratează musulmanele ca pe cetăţeni inferiori?

Anul trecut, chiar la Manchester, forţele de ordine au organizat un atentat simulat, comis de un kamikaze jihadist care - pentru a face totul cât mai credibil - striga ''Allah Akbar!''. Ideea era de a se pregăti de atentate teroriste adevărate. Puteţi ghici ce s-a întâmplat? Ei, bine, politicienii de stânga şi grupuri musulmane moderate s-au supărat cu toţii strigând ''rasiştii, rasiştii''. Asistentul Chief Constable din Manchester, Garry Shewan a fost constrâns să ţină o conferinţă de presă pentru a-şi cere scuze: ''În fapt este inacceptabil să se folsească acea frază religioasă înaintea atentatului regizat, care a legat acest exerciţiu de Islam. Recunoaştem şi cerem scuze pentru jignirea cauzată de acest eveniment''. Deci religia păcii n-are nimic de a face cu niciun kamikaze. Proaspăt şi curat, scrie Libero.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate