Lăzăroiu: În urma deciziei luate de Elena Băsescu, Ponta a decis să o retragă pe Daciana de pe listă

Lăzăroiu: În urma deciziei luate de Elena Băsescu, Ponta a decis să o retragă pe Daciana de pe listă

După ce Elena Băsescu a anunțat că nu va candida la alegerile europarlamentare nici pe listele PMP, nici ca independent, fostul consilier prezidențial a ironizat prezența soției premierului Victor Ponta, Daciana Sârbu, pe lista PSD pentru europarlamentare.

"În urma deciziei luate de Elena Basescu, Ponta a decis să o retragă pe Daciana de pe listă. Glumeam. Nu-l lasă tata socru", a scris Sebastian Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.  Europarlamentarul Elena Băsescu a demisionat azi din PDL. Ea a anunţat apoi, într-o conferinţă de presă a PMP, că nu va candida la europarlamentare.

"La fel ca în anul 2009 am strâns numărul necesar de semnături pentru a candida la europarlamentare. Doresc să mulțumesc că PMP mi-a propus să candidez pe locul doi la europarlamentare. Mi se pare o favoare prea mare. Mi s-ar părea un troc imoral rezervat marilor justițiari. Nu voi candida ca independent deoarece nu doresc să iau unul, două sau trei procente de la Mișcarea Populară. Poziționarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora. Deși am numărul necesar nu voi candida nici ca independent", a spus Elena Băsescu.