Editura Evenimentul si Capital

La Vaslui mergi la doctor dimineața numai cu învoire de la serviciu

La Vaslui nu poți merge la medic dupăamiaza decât cu bani
Autor: | | 1 Comentarii | 1085 Vizualizari

Salariații care au program de muncă dimineață nu au acces la medicii vasluieni din Spitalul Județean sau Policlinică fără a se învoi de la serviciu. Asta pentru că aceștia au program de lucru întocmai ca funcționarii, până la ora 16.00.

Dacă ai nevoie de consultații repetate sau un tratament care necesită mai multe vizite la medic va trebui să-i explici angajatorului că în întregul oraș nu există un singur medic disponibil după-amiază și nu chiulești. Dacă nu te crede, mergi la cabinete sau clinici private.

Policlinica și Spitalul Județean Vaslui nu există decât pentru pensionari și șomeri, sau pentru cei care au program de lucru după-amiaza. Nicidecum pentru funcționari, care merg la serviciu de dimineață și termină programul după-amiază. Adică întocmai ca medicii vasluieni, care au și ei program de funcționari publici, informează vrn.ro.

Pe ușa imensei majorități a cabinetelor medicale din Spital sau din Policlinică stă scris 08.00 – 15.00, pentru că pentru alți medici programul să se încheie la ora 16.00, oră la care, multi dintre vasluienii cu un loc de muncă, precum medicii, se pregătesc să-si încheie programul. Practic, fără a se învoi de la serviciu, un funcționar vasluian nu are nicio sansă de a beneficia de o consultatie medicală sau de a primi un tratament din partea unui medic specialist în sistemul de stat. Doamne ferește ca pacientul să aibă nevoie de mai multe consultatii sau un tratament care necesită mai multe vizite la medic! Va fi foarte greu de explicat angajatorului că în întregul sistem medical din municipiul reședință de județ nu se poate găsi un singur medic după ora 16.00, decât la policlinicile cu plată.

„Într-adevăr, nu avem medici pentru a asigura două schimburi, și pentru după-amiază. Avem specialități care au program si după-amiază”, a spus Ana Rinder, managerul Spitalului Judetean de Urgentă Vaslui, pentru vrn.ro.

Managerul Spitalului Judetean, care administrează si Policlinica, explică și de ce salariatii sunt foarte motivati să apeleze la medicii din Policlinică: cu o trimitere de la medicul de familie, consultatia va fi gratuită.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate