Editura Evenimentul si Capital

Iliescu scapă de crimele Revoluției sub mandatul procurorului general care a tras în 1989. Ce sentință îi dă tribunalul opiniei publice?

Autor: | | 51 Comentarii | 6973 Vizualizari

Tovarășul Ion Iliescu poate să doarmă liniștit. Nimeni nu îl mai trage la răspundere pentru sângele vărsat în decembrie 1989. Sub mandatul procurorului general Tiberiu Nițu, care a tras și el în timpul Revoluției, dosarul rămâne mușamalizat.


Pe aceeași temă: Criminalii Revoluţiei din 1989: Armata şi Securitatea | EDITORIALUL EVZÎnalta Curte de Casație și Justiție a respins plângerea depusă de Asociația 21 Decembrie 1989 împotriva deciziei procurorilor militari de clasare a dosarului Revoluției. Este foarte puțin probabil, în aceste condiții, să-i mai vedem pedepsiți pe criminalii Revoluției.

Marea „realizare” a mandatului domnului Tiberiu Nițu la șefia Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este mușamalizarea dosarului Revoluției din 1989.

Eu nu cred că e o coincidență faptul că sub mandatul acestui personaj, care a tras el însuși în timpul evenimentelor din decembrie 1989, s-a bătut în cuie soarta acestui dosar. La fel cum nu este o întâmplare că Nițu a ajuns șeful Parchetului General la propunerea PSD.

Și mai e o coincidență foarte bizară cu acest dosar.

...


 

Ce rusine nationala acest dosar.... Posted by Malin Bot on Saturday, January 23, 2016... Din păcate, în primul rând pentru cei care își plâng morții, crimele Revoluției vor rămâne nepedepsite în fața legii, deși ele nu sunt cu autor necunoscuți. În fața istoriei și în tribunalul opiniei publice, Ion Iliescu și camarila care a confiscat Revoluția, la comanda Moscovei, poartă răspunderea pentru cei uciși după fuga lui Nicolae Ceaușescu.

Dacă te uiți numai la informațiile certe despre Revoluție și te lași ghidat de faptele necontestabile, este ușor să deduci pentru ce a curs atât de mult sânge în România, în 1989.

Este un fapt indubitabil ca până la fuga lui Ceaușescu au murit 126 de persoane și după fuga acestuia numărul morților a crescut de aproape zece ori.

Cei 126 de români uciși până în momentul când Ceaușescu a pierdut puterea sunt în răspunderea dictatorului, care a fost și executat. Însă, după ce acesta a pierdut orice control asupra României, nu mai trebuia să moară nimeni în țara asta.

Pentru ca gașca lui Ion Iliescu să preia controlul, la comanda Moscovei, și să-i lichideze pe cei care puteau să-i stea în cale, s-a produs diversiunea criminală a teroriștilor care atacă Revoluția.

Astfel, după 22 decebrie 1989 au mai murit 978 de români și s-a dublat numărul răniților. Niciun terorist nu a fost identificat. Au fost uciși însă cei care contribuiseră la curățarea Armatei Române de spionii cu care KGB își exercita controlul. Erau oameni foarte periculoși pentru că puteau furniza publicului dovezile legăturilor cu Rusia ale celor care confiscaseră Revoluția din 1989.

Moscova prelua iar România și era nevoie să dispară cei care îi cunoșteau rețeaua de agenți. Pentru a masca aceste execuții au murit sute de români nevinovați.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate