Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Eclipsa. Explicaţii

Autor: | | 0 Comentarii | 2205 Vizualizari

Pe 21 martie s-au născut Johan Sebastian Bach, Modest Mussorski, Benito Pablo Juarez, Ayrton Senna, Timothy Dalton, John Rockefeller, Ştefan Ciubotăraşu, Valentin Gheorghiu, Călin Gruia. Pe 22 martie s-au născut: Maximilian I, Anthonis van Dyck, Marcel Marceau, Robert Andrew Milikan, Leonard „Chico” Marx, Wiliam Shatner, Mariah Carey, Tora Vasilescu, Virgil Gheorghiu.

În calendarul creştin ortodox, sâmbătă 21 martie, sunt Sfinţii Iacob Mărturisitorul, Toma Ierarhul, Serapion. A patra sâmbătă de post, cu dezlegare la ulei şi vin. Pomenirea morţilor.

Duminică, 22 martie sunt Sfinţii: Vasile din Ancira şi Drosida, fiica împăratului Traian. Nu este foarte clar cum o fată de împărat roman a devenit complice în o afacere cu moaşte de martiri creştini. Şi asta la începutul secolului II când creştinii nu erau nici 5%. Adolf vor Harnack, savantul german care le ştia pe toate în materie de istorie creştină veche, mare specialist în Noul Testament, spune că moştele nu erau chiar moaşte ci nişte odoare de aur cu nestemate. Aşa, da! Femeile, coţofane adevărate, când este vorba de sclipiciuri preţioase parcă pierd şi puţina minte pe care o au, spunea Leonardo da Vinci. Pe de altă parte, propaganda creştină din vremea sacralizării Drosidei era focalizată pe femeile aristocrate. E bine să fii sfântă, nu?

„Evenimentul Zilei” din 21 martie 1989 – Primul Ministru al Australiei, Bob Hawke, plânge în direct la o emisiune de televiziune, mulţumindu-i soţiei sale care l-a iertat pentru un adulter. Se pare că a fost prima dată când un politician important a plâns în direct, dar a avut un enorm succes şi un rating uriaş. În câteva zile procentajul în favoarea politicianului a crescut cu 15 procente. Auziţi, 15 procente! De atunci procedeul s-a răspândit. Se pare că orice politician de vârf trebuie să plângă în direct la televizor, măcar o dată! Pentru procente...

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi, am primit multe întrebări privitoare la eclipsă, aşa că revenim la astrologia noastră cea de toate zilele.

Astrologia este holistică. Cuprinde toate domeniile vieţii. Orice fiinţă, concept, lucru are o imagine astrologică. Animalele, de exemplu: pisica este din zodia Leului, iar ţările sunt fiecare sub o zodie. În general, ziua sărbătorii naţionale, dă zodia sub care se află ziua respectivă. Sunt şi excepţii, de exemplu Statele Unite care au ziua naţională pe 4 iulie, în zodia Racului, sunt totuşi considerate a fi în zodia Gemenilor, zodie care caracterizează mai bine spiritul american.

Corpul uman, diferitele părţi, sunt „guvernate” de câte o zodie: capul de Berbec, gâtul de Taur, pieptul, plămânii şi antebraţele de Gemeni şi aşa mai departe. Până în secolul XVI diploma de doctor în medicină nu se putea lua dacă nu se trecea examenul de astrologie medicală, care examen nu era uşor!

Aceste atribute zodiacle permiteau folosirea astrologiei în medicină, „prezicerea” unor evenimente, cunoşterea probabilă a vieţii şi calităţilor unui nativ, compatibilităţile dintre diferite persoane, regiuni geografice, noţiuni, de fapt orice ne putem închipui poate fi judecat şi prognozat sub unghiul de vedere al astrologiei.

Mă întrebaţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi de ce spun că „se apropie timpul cruciadelor”.

ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Vedeţi, dragii mei dragi, astrologia nu este democratică şi nici populară. Nu punem la vot dacă eclipsa are o conotaţi pozitivă sau negativă. Eclipsele de Soare ÎNTOTDEAUNA vestesc evenimente negative. Cea din 1999, de exemplu, despre care Nostaradamus spunea că „se coboară stăpânul terorii”, a vestit 911.

Problema este că echinocţiul şi solstiţiul, aceste portaluri de energie cosmică amplifică „puterea” unei eclipse. Aşa spun iniţiaţii şi nu am niciun motiv să-i contrazic pe rosicrucieni.  Max Heindel spune că o eclipsa de echinocţiu vesteşte distrugerea unei culturi, stat, civilizaţie. Şi dă de exemplu Cartagina, distrusă de romani şi distrugerea statului iudeu, cu dărâmarea Templului, tot de romani, amânduă evenimentele petrecându-se în ani în care au fost eclipse de Soare la echinocţiile de primăvară. Este un şir de mai multe evenimente similare în cei cinci mii de ani de istorie cercetaţi.

Nostradamus spune că eclipsele de Soare avantajează, pe termen lung, Puterile Nordului. Care, după ce se vor certa crunt, se vor împăcă şi vor porni „cruciada împotriva Puterilor Sudului”!

Tot el spune că eclipsa de Lună dezavantajează Puterile Sudului, adică pe islamici.

Să ne amintim că marele Constantinopol a fost depresurat de turci în noaptea de 22 mai 1453, când a fost o eclipsă de Lună, islamicii văzând un semn divin care îi dezavantaja. Care turci au revenit în noaptea de 28/29 mai, urmare unei neglijenţe criminale sau a unei trădări: Kerka Porta, o poartă lăsată deschisă în zidul Constantinopolului!

Cam astea sunt explicaţiile pe care pot să vi le ofer, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, fără să-mi calc jurămintele.

Dar, sunt sigur: „timpul cruciadelor este aproape!”

BERBEC  Se pare că eşti prea repezit şi prea încăpăţânat în weekend. Cel puţin în opinia celor din jurul tău. Nu te lăsa distras de la scopurile tale, pregăteşte-te pentru un efort de lungă durată.

Ceea ce încearcă de şase mii de ani să explice astrologii nativilor din zodia Berbecului este că nu trebuie să se repeadă la oricine si oricând. Adică este bine să ia viaţa în coarne, dar să fie puţin mai temperaţi în ceea ce priveşte rezolvarea propriilor probleme personale. Adică viaţa nu este un joc de noroc. Adică să rişte mai puţin. Adică... mai multa diplomaţie şi prudenţă! În weekendul de 21 şi 22 martie a anului 2015 de la naşterea Hristosului şi 7523 de la Facerea Lumii, deie Domnul să nu fie ultimul, cei născuţi începând cu echinocţiul de primăvară, adică din nou zodia Berbecului, sunt tare înclinaţi să se implice in mici bârfe delicioase sau în intrigi de harem. Ca urmare a serialului turcesc cu Magnificul Suleiman de pe Kanal Dogan!

TAUR   Apari a fi mult mai dedicat scopurilor weekendului: odihnă, relaxare, distracţie! Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este efort, mai ales efort fizic. Şi ce dacă nu faci curăţenie?!

Fii atent(ă) la cheltuielile care ţi se propun sau doreşti să le faci; modul de a cheltui banii este un indicator sensibil al stării emoţionale şi al stimei pe care ţi-o porţi.  Evită discuţiile în contradictoriu cu cei dragi sau familia în ceea ce priveşte patrimoniul sau proiectele comune. Duminică, o decizie nu se dovedeşte foarte inspirată. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău. Doreşti o schimbare, ceva nou, orice, numai să nu mai auzi şi să simţi aceleaşi lucruri, majoritatea plictisitoare şi neinteresante. Rabdă!

GEMENI   Ai oarecare nesiguranţă, în tot weekendul, parcă nu-ţi sunt boii acasă! Trebuie să treci peste starea aceasta, dar este de înţeles, vremurile sunt aspre şi nu prea ştii cine e prieten bun!

Perioada acestui weekend este un calup de timp în care toate planetele par că au ceva cu zodia ta. Nu neapărat în registrul cererilor de socoteală, dar mai ales se bagă în soarta ta neinvitate, fie că au treabă fie că nu. Fie că vrei, fie că nu, fie că ştii, fie că nu, eşti fie în centrul unor probleme şi situaţii importante şi interesante. Poţi să fii sigur(ă) că până la urmă totul este plicticos şi greţos. Rezolvarea acestor probleme se face prin logică carteziană şi judecată rece şi profesională şi mai puţin prin jocul întâmplării, spune Luna în aspecte disarmonice. Pe de altă parte, indiferent de jocurile Destinului, trebuie să ai în vedere propriile interese şi strategiile pe termen lung. Oricum, pe termen lung Destinul tău este bun, pentru că Kung-Fu-ul tău este mai bun!

RAC   Luna, patroana ta, te avantajează în domeniul sentimental, dar nu este de niciun folos în relaţiile cu părinţii, sau cu soacra! Trebuie să fii diplomat, să fii politicos şi să nu contrazici!

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Tema zilei
11:58 SCANDAL la PRIVEGHIUL Regelui Mihai! Două TELEVIZIUNI naționale se CEARTĂ lângă SICRIUL monarhului 08:08 Traian Băsescu LOVEȘTE fără MILĂ Casa Regală. Declarația care a UIMIT pe toată lumea 15:41 Nepoata NECUNOSCUTĂ a Regelui Mihai. O poveste cu PRINȚESE 20:32 RISC URIAȘ pentru Principesa Margareta. Ar putea PIERDE TOTUL într-o singură zi. Următoarea săptămână este CRUCIALĂ 14:03 Repetiții pentru FUNERALIILE REGALE. Traficul rutier a fost DEVIAT. ANUNȚ de ultimă oră al POLIȚIȘTILOR! Care sunt STRĂZILE BLOCATE 13:37 PRIMUL reprezentant al unei CASE REGALE europene își anunță PARTICIPAREA la funeraliile Regelui Mihai 19:35 PSD a anunțat că IESE în STRADĂ. Unde vor fi prezenți 12:01 Toți l-am CÂNTAT, dar NU-I ȘTIM POVESTEA. Cântecul COMPUS SPECIAL pentru REGELE-COPIL. EXCLUSIV EvZ 10:22 BREAKING NEWS! Programul OFICIAL al funeraliilor Regelui Mihai I al României 09:05 Impresiile infirmierei care l-a îngrijit pe Regele Mihai: „Era adorabil...” 18:28 REGELE MIHAI a fost ULTIMUL MOȘTENITOR AL BIZANȚULUI, EPISCOP și membru pe viață al SINODULUI BOR 18:27 VIITORUL statut al CASEI REGALE a fost explicat PE ÎNŢELESUL TUTUROR de un avocat cunoscut 18:23 Înmormântarea Regelui după apusul soarelui este perfect ortodoxă 17:26 Principesa Margareta, ATACATĂ EXTREM de un politician: „Cucoană, opreşte-te” Sursa criticilor? BANII 15:52 SERBĂRILE ȘCOLARE de Crăciun, în PERICOL. Motivul INCREDIBIL pentru care s-ar putea ANULA - Exclusiv EVZ 13:25 A fost Regele Mihai șantajat de ruși? România lui Cristoiu 12:06 DECIZIA Casei Regale ESTE CLARĂ. Nu există ALTĂ VARIANTĂ 20:04 AVION din TEATRELE de RĂZBOI la Funeraliile Regale. Cum și când va fi adus trupul neînsuflețit al Regelui Mihai în România 19:32 ANUNȚ de la Principele Nicolae. Cum va participa la înmormântarea bunicului său, Regele Mihai. Încă așteaptă... 16:29 Dezvăluiri despre vizita Regelui Mihai din 1992: Scenariul Puterii prevedea ca evenimentul să fie marcat de grave violențe!

Articole salvate