Editura Evenimentul si Capital

HOROSCOP Un mesaj edificator al prim ministrului Benjamin Netanyahu. Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești!

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 9814 Vizualizari

HOROSCOP Asiaticii sunt dușmanii noștri istorici. Năvălitorii, ucigașii. Musulmanii sunt răul pomenit în Apocalipsă, ”curva Babilon”, creaturi ale diavolului, după cum spunea Fra Vicenzo, călugărul asasinat și el de musulmani. De o mie de ani musulmanii sunt în atac, în expansiune, cuceresc, umilesc, violează, omoară.

 

HOROSCOP  Pe 11 septembrie s-au născut O. Hanry, Pierre de Ronsard, D.H. Lawrence, Carl Zeiss, Lola Falana, Gherman Titov, Ferdinand Marcos, Lev Oborin, Franz Beckenbauer, Moby, Alexa Visarion, Ion Panţuru.

În calendarul creștin-ortodox, pe 11 septembrie sunt Sfinții Teodora din Alexandria și Eufrosin bucătarul. Nimic în ”Kalendar”.

HOROSCOP Dragi lupi, padawani și hobbiți ce se poate spune de 11 septembrie? În mistica inițiatică unii susțin că ar fi fost ziua de naștere a Lui Iisus. Durerea este vie, încă. Am prieteni, în America, care primesc liber de la serviciu ca să-și plângă rudele, prietenii, cunoscuții.

De la începutul războiului, de pe 11 septembrie 2001, musulmanii au asasinat, în toată lumea, mai mult de zece mii de persoane. Câteva sute în Europa. Mi se pare potrivit mesajul prim ministrului Benjamin Netanyahu, omul politic pe care îl prețuiesc cel mai mult:

http://www.israelvideonetwork.com/bibi-netanyahu-just-revealed-the-brutal-truth-about-arab-society/?omhide=true

HOROSCOP  Nu am învățat încă să ridic un video pe site, este o secvență care nu-mi iese, după cum nu-mi iese nici schimbarea oribilei fotografii a rubricii, neclare și făcută de mântuială, dar mai mulți dintre domniile voastre mi-au declarat că nu contează forma, ci fondul, ceea ce vă spun cu sufletul deschis. Cu sufletul deschis o să vă spun ceea ce a spus Bibi Netanyahu:

”Vreau să închideți ochii și să vă imaginați. Imaginați-vă o fată palestiniană de șapte ani numită Fatima. Fatima merge cu mama ei la școală. Ele trec prin fața unei statui, ridicată în iunie și fetița întreabă pe mama ei cine este acolo. ”Este Khaled Nazzal” răspunde mama. ”El a ucis 22 de copii evrei și patru adulți”. Fetița și mama merg mai departe și văd altă statuie, deasemeni ridicată de Autoritatea Palestiniană, anul trecut. ”Ce nume are statuia?” întreabă, cu curiozitate copilărească, Fatima. Mama răspunde: ”Este Abu Sukkar, el a omorât 15 evrei.”  Pe drumul către casă mai întâlnesc o statuie ridicată tot de Autoritatea Plestiniană. ”Mamă, cine este aici?” mama răspunde: ”Este Dalal Mughrabi. El a ucis 37 de evrei într-un autobuz.”

Fatima nu merită să fie tratată în felul ăsta, cu o spălare pe creier. Niciun copil nu merită. Copiii trebuie crecuți în dragoste și respect, nu în ură și asasinate. Sunt atât de mulți campioni ai păcii care merită statui. De ce palestinienii onorează în mod constant pe asasinii în masă?”

HOROSCOP  Cred că Bibi are multă dreptate și mesajul lui poate fi privit ca unul pentru 911. Numai că în loc de palestinieni trebuie să punem musulmani. Sper să nu apuc vremea când pe promenada din Nisa i se va ridica statuie musulmanului nomine odiosa care a asasinat 86 de oameni.

Asiaticii sunt dușmanii noștri istorici. Năvălitorii, ucigașii. Musulmanii sunt răul pomenit în Apocalipsă, ”curva Babilon”, creaturi ale diavolului, după cum spunea Fra Vicenzo, călugărul asasinat și el de musulmani. De o mie de ani musulmanii sunt în atac, în expansiune, cuceresc, umilesc, violează, omoară. Degeaba au încercat cruciații să-i oprească, degeaba s-a încercat cu coexistența pașnică și cu teoria convergenței.

Mea culpa, să mă iertați, am păcătuit, am fost unul dintre cei care au crezut în pace, care au dus solii de pace și au crezut că au fost acceptate. Mulți ani am bătut Orientul și nu prin bazare, ci pe la cei care contează. Să știți că Orientul are oameni excepționali, uneori mai erudiți, mai înțelepți și mai inteligenți decât cei din Europa, sau America. Care păreau să fie de acord cu dividentele păcii. Dar, 911 a schimbat totul!

HOROSCOP  A început să funcționeze o logică a războiului în care eu nu aveam loc. Așa că m-am retras, am mai bricolat vesel ceva marketing politic, câteva campanii electorale, am scris pe unde am putut, apoi, de șase ani, m-am pustnicit, de doi ani definitiv. Scriu aici, la EVZ și atât. Lumea aceasta a războiului și a fricii nu este a mea.

Cel mai mare reproș pe care am să-l fac islamului este că interzice muzica, opera, opereta, dansul, teatrul. Doamne, îmi amintesc de mă trec fiorii, cum, de Now Ruz, de Anul Nou iranian, am ieșit, după obicei, la pic-nic. Acolo, în pădurea din Nordul Teheranului, au apărut actorii iranieni, cei care nu mai aveau voie să joace pe scândură. Monștrii sacri, îmbrăcați în straie de epocă. Au interpretat ”Șah-Nameh” în mijlocul pădurii, acolo nu-i găsea poliția religioasă. Spectacolul a fost de o frumusețe divină. Nimic nu l-a mai egalat de atunci.

HOROSCOP   Oare unii dintre refugiați fug de islam? Bună întrebare! Deocamdată avem 57 de milioane de musulmani în Europa. Cum se poate rezolva problema lor? Altă întrebare bună!

Există posibilitatea unei conviețuiri pașnice? A treia întrebare bună! Mă tem că răspunsul este dat de o vorbă veche și înțeleptă: Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești!

Întrebări mai am, dar să mai avem răbdare, nu totul odată, doar mâine este, în definitiv, o altă zi!

                                                ⃰    ⃰    ⃰

 

HOROSCOP

 

BERBEC   Începi săptămâna, de luni, în forță. Dar trebuie să te ocupi mai mult de munca ta, de proiectele tale, ca situaţiile actuale să nu se dezvolte în probleme dificile, mai greu de rezolvat. Dacă poţi, astăzi lasa grijile pentru alţii, nimic nu este mai important pentru sănatate decat o conştiinţă liniştită, o judecata clară şi echilibrul interior. Azi ai o ocazie de parvenire socială, sau ceva se schimbă în relaţiile tale. Nu este obligatoriu să o ratezi, aşa cum faci cu multe lucruri din viaţa ta, dar nici nu te omori cu firea dacă nu-ţi iese.

 

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate