Editura Evenimentul si Capital

Anchetă de amploare în cazul TRAGEDIEI AVIATICE din Constanța. MARTOR OCULAR: "Pasagerii au ieșit la suprafață și strigau după ajutor: Ajutor, ajutați-ne, o să murim înghețați! Oamenii ăștia au murit cu zile..."

Cele patru victime ale accidentului aviatic (Petre Corneliu Cătuneanu, Gabriela Camelia Harton, Laura Vizireanu şi Ginel Claudiu Crăcănel)
Autor: | | 262 Comentarii | 22259 Vizualizari

Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prăbuşit, luni după-amiază, în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa. Un membru al echipajului a fost resuscitat şi dus la spital, dar a murit după câteva ore. Trupul copilotul elicopterului prăbuşit a fost adus la mal, luni noapte, după mai bine de cinci ore de căutări, și declarat decendat. Ultimul membru al echipajului a fost găsit şi adus la mal, marţi dimineaţă, în jurul orei 5.00. Cea de-a patra victimă a accidentului de elicopter de pe Lacul Siutghiol, asistenta medicală Gabriela Harton, în vârstă de 38 de ani, a fost declarată decedată la faţa locului.Cine sunt cele patru persoane care au murit în TRAGEDIA AVIATICĂ din ConstanțaUpdate ora 13.50. Vicepremierul Gabriel Oprea  a cerut raportul pe ore și justificarea pentru fiecare echipă subordonată MAI.

Update ora 11.30 Cotidianul local Obiectiv de Brăila susține că medicul Laura Otilia Vizitiu, decedată în Tragedia de la Sitghiol, a fost soția lui Relu Mircea Vizitiu, actual șef al IPJ Brăila.

Update ora 11.00 Parchetul Militar Bucureşti a deschis un dosar penal în care cercetează condiţiile în care elicopterul SMURD cu patru persoane la bord s-a prăbuşit luni în lacul Siutghiol din judeţul Constanţa.

Update ora 10.30 Prima reacție a Mariei Oancea, femeia în vârstă de 79 de ani din Tulcea care a fost adusă în siguranţă la Spitalul Judeţean Constanţa de echipajul SMURD, înainte ca acesta să se prăbușească în Lacul Siutghiol. Eu am făcut un tratament de reumatism și m-a înţepat în capul pieptului și m-au adus aici, la spital. Săracii de ei, Doamne, Doamne... Două fete erau cu mine și cei care conduceau elicopterul. Foarte bine s-au purtat cu mine. Am aflat de aici din spital. Doamne… și a scăpat cineva? O singură persoană... Numai atât? Vai de capul meu!“.

Update ora 10.15 Procurorii militari şi criminaliştii continuă investigaţiile în teren pentru a stabili cauza prăbuşirii elicopterului SMURD în lacul Siutghiol din judeţul Constanţa, iar alături de forţele MAI în zonă a rămas secretarul de stat Raed Arafat, anunţă Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Update ora 10.00 Elicopterul SMURD s-a prăbuşit la ora 16.16, la nouă minute după ce anunţase decolarea la turnul de control de la Aeroportul Kogălniceanu, iar un minut mai târziu a început intervenţia de căutare şi salvare, în urma unui apel la 112 făcut de localnici, susţin reprezentanţii ROMATSA.

Update ora 09.00. Vicepremierul Gabriel Oprea a dispus ca în cadrul Centrului Operațional de Comandă al MAI, pe care îl coordonează personal, să fie realizată o informare completă, care să coroboreze toate datele referitoare la modul de intervenție în misiunea de căutare – salvare care a avut loc pe lacul Siutghiol, se arată într--un comunicat de presă al M.A.I. Vicepremierul Gabriel Oprea va prezenta această informare Primului ministru, Victor Ponta.

  • Conform informațiiilor oficiale, doi piloți din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne și două cadre medicale aparținând SMURD Constanța și-au pierdut viața luni, 15 decembrie a.c., în urma prăbușirii unui elicopter SMURD de tip EC 135 în lacul Siutghiol din județul Constanța. Echipajul aflat în elicopter la momentul accidentului era alcătuit din pilot, copilot, medic și asistent SMURD.

Pilotul elicopterului, comandor Petre Corneliu Cătuneanu -  47 de ani, căsătorit, un copil. Era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de 10 ani, și a absolvit Școala Militară în urmă cu 23 de ani. Avea la activ 2.900 de ore de zbor, dintre care aproximativ 2.000 pe elicopter de tip EC 135. 

Copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel -  42 ani, căsătorit, un copil minor. Avea la activ 1.600 de ore de zbor, dintre care 500 pe acest tip de elicopter. Era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de 7 ani și absolvise cursurile Școlii Militare în urmă cu 18 ani. 

Medicul din cadrul SMURD Constanța, Vizireanu Laura avea 39 de ani, iar asistenta medicală, Gabriela Camelia Harton 38 de ani și lucra în cadrul SMURD din anul 2008.

Elicopterul EC 135 a fost preluat de Inspectoratul General de Aviație de la Consiliul Județean Constanța în data de 25 noiembrie 2014, pentru a fi utilizat în misiuni de tip SMURD. 

Update 01.30 - Un martor al accidentului aviatic din Mamaia, județul Constanța, a declarat pentru B1 TV, că victimele au ieșit la suprafață și au strigat după ajutor, însă echipajele de salvare au venit mult prea târziu.

”În jurul orei 16:11 minute eram pe terasă. Am văzut un elicopter venind dinspre Năvodari, venind foarte lin, sub nicio formă cu flăcări. A ajuns ușor deasupra apei. În momentul impactului cu apa avionul s-a dat peste cap. Probabil s-a rupt coada. Apa s-a ridicat și atât. După 10 minute au ieșit patru capete la suprafață care strigau ajutor, ajutor, ajutați-ne, o să murim înghețați”, a povestit martorul. 

”La 16:12 a fost primul meu apel la 112. Au zis că știm și mi-au închis telefonul. Cred că am sunat de 7 ori pentru că țipetele erau îngrozitoare. E un sentiment îngrozitor să auzi cum patru oameni țipă după ajutor și tu să nu poți face nimic. Primul care a ajuns la locul accidentul a fost un pescar care a venit dinspre Ovidiu cu o barcă simplă. Oamenii ăștia au murit cu zile din cauza sistemului”, a precizat sursa citată.

Martorul a mai spus că nu era ceață, ”era o vreme superbă, era soare și frumos".Martorul a mai spus că nu era ceață, ”era o vreme superbă, era soare și frumos.”

”Nu am putut să fac mai mult decât a da telefon. Am vorbit cu pompierii care mi-au zis să ies pe stradă pe bulevardul Mamaia. Țipând foarte tare la 112 mi-au dat legătura la pompieri. Mi-au zis că au plecat din Constanța și de aceea ajung foarte greu. Sirenele le-am auzit, spunând la telefon să meargă până la Butoaie, exact în față la Butoaie s-a întâmplat accidentul. Ei s-au oprit în altă parte și au venit pe jos.  La ora 18:03 pompierii nu erau aici. La acea oră eram în mijlocul străzii, vorbeam cu pompierii la telefon. Erau două mașini de salvare care au venit mult mai devreme, dar care nu au avut ce să facă, că nu erau echipate cu barcă”, a povestit martorul.

”Victimele au strigat vreo 20 de minute după care nu s-au mai auzit”, a mai spus martorul, în direct la B1 TV.

Update 01:20 - A fost găsit trupul fără suflare al asistentei care se afla la bordul aernavei SMURD. Trupul ei a fost preluat de medici, resuscitat, însă fără semne vitale.

Medicul din elicopterul SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol, care era internat în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, a murit, a declarat, luni seară, secretarul de stat în MAI Raed Arafat. Doctoriţa Laura Vizireanu era la secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Constanța. O altă victimă, dintre cele trei persoane dispărute în tragedia aviatică de la Constanţa, a fost găsită după cinci ore de căutari.

Trupul fără suflare al copilotului care s-a prăbuşit în lacul Siutghiol din judeţul Constanţa a fost scos din apă şi dus la mal. Medicii au încercat resuscitarea, însă nu există semne vitale.

Copilotul elicopterului a fost găsit de salvatori la o adâncime de aproximativ 6 metri, legat de scaun, a declarat presei, luni seara, Marian Ciulei, scafandru în cadrul Centrului de Antrenament al scafandrilor de intervenție a ISU Dobrogea.

''Am găsit cea de-a doua victimă legată de scaun la o adâncime de circa 6 metri. Vizibilitatea este foarte scăzută, temperatura apei este de doar 2 grade Celsius, ceea ce face intervenția foarte dificilă, și este foarte mult mâl, de peste o jumătate de metru. Când am găsit a doua victimă, am balizat zona. Cu sprijinul celor de la Poliția de Frontieră și cu ajutorul unui sonar am încercat să găsim epava, am găsit pe fundul lacului bucăți din elicopter(...), nu am găsit carlinga, ci scaunul, și victima legată de scaun. Am scos victima de pe scaun și am adus-o la suprafață'', a spus Ciulei.

Elicopterul fusese solicitat la Tulcea şi se îndrepta spre aeroportul Mihail Kogălniceanu, pentru alimentare. Potrivit martorilor, imediat după producerea tragediei, s-au auzit strigăte de ajutor de pe lac.

FILMUL TRAGEDIEI

UPDATE 00:35. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a transmis că ancheta legată de prăbușirea elicoperului a fost preluată de Parchetul Militar. 

 UPDATE 23:35 -  A fost o alarmă falsă, a precizat Raed Arafat. Doar trupul copilotului a fost găsit. Încă se mai caută ceilalți doi dispăruți. 

UPDATE 21:47. Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seară, că, în urma unei decizii a Inspectoratului de Aviaţie, toate elicopterele SMURD de la serviciile din ţară vor fi oprite la sol până se va stabili că e sigur să se zboare cu ele: "Vreau să anunţ că începând cu acest moment, elicopterele SMURD rămân la sol până ce avem informaţii. Sunt opt baze aeriene. Toate vor fi puse la sol până ce avem informaţii iniţiale să ne asigurăm că nu au nicio problemă. Toată flota SMURD-ului va fi pusă la sol până când vom şti ce s-a întâmplat. Dacă este nevoie urgentă, se poate folosi alt timp de elicopter. Elicopterul în care se aflau oamenii nu avea nicio problemă tehnică. Erau nou. Nu am ce să reproşez personalului ISU. La 16:11 s-a făcut apelul, au plecat trei echipaje, după trei minute, primul echipaj a ajuns la 16:20. O barcă din trei a plecat cu vâsle, iar cea de-a doua barcă a plecat cu motor".

Update 21:25 - Salvamarii au găsit o victimă a accidentului aviatic de la Constanţa. Este vorba de asistenta Camelia Harton şi copilotul aeronavei.

Reamintim că asistenta Camelia Harton, copilotul Petre Cătuneanu, pilotul Ginel Claudiu Crăcănel şi medicul Laura Vizineanu se aflau în elicopterul care s-a prăbuşit în lacul Siutghiol din judeţul Constanţa.

"Situaţia este gravă . Am vorbit cu tatăl lui şi l-am informat despre situaţie. Este vorba de copilot. Conform procedurii, trebuie să încercăm resuscitarea până încălzim trupul. Echipa l-a preluat şi îl duce la spital", a declarat Raed Arafat.

UPDATE ora 21.30. Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, care a sosit luni seara la locul prăbușirii elicopterului SMURD, a declarat că starea doctoriței supraviețuitoare este în continuare critică, dar în momentul în care va fi posibil, aceasta va fi transportată la un spital din București. În ceea ce-i privește pe ceilalți trei pasageri ai elicopterului, Arafat a precizat că toți sunt persoane tinere, cu vârsta până în 40 de ani. Referitor la șansele de supraviețuire ale acestora, secretarul de stat în MAI a afirmat că sunt minime date fiind adâncimea lacului și riscul de șoc hipotermic. Totodată, Raed Arafat a menționat că în cursul zilei de marți se va întruni o comisie care va verifica starea tehnică a tuturor elicopterelor de tipul celui prăbușit din flota SMURD.

Update 21:20 - Potrivit corespondentului Evenimentul zilei, o femeie aflată la faţa locului, pe nume Andreea, oamenii strigau disperaţi după ajutor. "Am văzut elicopterul cum planează uşor şi am crezut că este vorba de zbor de un agrement lin. În momentul în care s-a apropiat de apă, am crezut că amerizează. Elicopterul a atins apa cu botul şi s-a dat peste cap şi s-a rupt coada.

Oamenii au căzut în apă, au ieşit din elicopter şi se auzeau strigătele lor de ajutor de pe mal. Asta se întâmpla pe la  16:11. În acel moment am sunat la ISU. Forţele de intervenţie au ajuns mult prea târziu. 20 de minute au ţipat oamenii după ajutor. Strigau: "salvaţi-ne", şi nimeni nu a venit. Înaintea celor de la ISU Dobrogea au venit două echipaje de ambulanţă care nu ştiau ce să facă. Autospecialele ISU Dobrogea au ajuns mult prea târziu şi în loc să vină la locul indicat, maşinile de pompieri au oprit la aproape un kilometru departare şi au mers pe joc până la locul accidentului.

La 16:40 a venit prima barcă pneumatică şi când să pornească motorul nu a pornit şi au luat-o la vâsle", a fost declaraţia femeii.

UPDATE ora 21.13: Căutările pentru găsirea tuturor membrilor echipajului elicopterului continuă, acționându-se cu 9 ambarcațiuni de diferite tipuri cu mijloace de iluminat subacvatice și de suprafață, având la bord echipe de scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (din cadrul Ministerului Afacerilor Interne) și ai Ministerului Apărării Naționale. MAI precizează că în conformitate cu procedurile de căutare, în zona de acțiune a scafandrilor sunt folosite ambarcațiuni cu vâsle, pentru a evita producerea unor accidente în condiții de vizibilitate scăzută.

"Din dispoziția vicepremierului Gabriel Oprea, un elicopter al Ministerului Apărării Naționale survolează lacul Siutghiol pentru a lumina zona de căutare a scafandrilor. La fața locului sunt mobilizați peste 150 de pompieri, jandarmi, polițiști, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și militari, dintre care 42 sunt scafandri profesioniști. Până la acest moment echipele de căutare au găsit și ridicat la suprafață mai multe părți din aeronava prăbușită", se arată în comunicatul MAI.

UPDATE ora 20.10: Purtătorul de cuvânt a Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Chiriţă Anca, a declarat că operaţiunile de căutare a celor trei persoane dispărute se realizează cu ajutorul sonarelor.

UPDATE ora 19.50: Şeful Poliţiei Române a declarat, pentru EVZ, că elicopterul s-a prăbuşit în aşa numita "Zona Albă" în care sunt foarte multe plase pescăreşti. Mai mulţi amrtori au spus că prima dată, salvatorii s-au dus fără bărci cu motor.

UPDATE ora 19.40: Până la această oră, anchetatorii cunosc faptul că în elicopter se aflau medicul Laura Vizireanu, asistenta Camelia Harton (foto), pilotul si copilotul. Potrivit MAI, apelul la 112 s-a înregistrat în jurul orei 16.20, iar la ora 16.30 primele echipe de căutare erau deja la fața locului. La ora 16.45, potrivit MAI, a fost găsită Laura Vizitiu.Martorii au povestit ca au auzit strigate de ajutor, semn ca cei patru ar fi reusit sa iasa din aparat. Medicului Laura Vizireanu, de 37 de ani a fost transferată la Spitalul Județean Constanța, în stare gravă.

UPDATE 19.35: Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat că au fost puse la dispoziţie toate mijloacele necesare de care dispune MApN pentru a găsi persoanele dispărute după prăbuşirea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, iar scafandrii continuă căutprile. Citeste mai multe aici

UPDATE 19.30. „În echipa de căutare de la Siutghiol sunt 37 de scafandri, în patru ambarcațiuni cu motor, dotate cu mijloacele sanitare necesare”, a precizat, pentru EVZ, Ion Burghișan, ofițerul de relații publice de la Forţele Navale.

UPDATE ora 18.55. General-locotenent Dorel Grădinaru, șeful Inspectoratului General de Aviație din MAI a ajuns la fața locului, împreună cu o echipă de cercetare.  ”Sunt în fața lacului și nu știu ce să vă spun în acest moment, se fac în continuare căutări”, a precizat generalul Grădinaru, pentru EVZ.

UPDATE ora 18.36. Cel de-al doilea elicopter al MAI a ajuns în zona lacului Siutghiol, susțin surse din MAI. De asemenea, un al treilea elicopter se pregătește să plece în aceeași direcție dacă situația o impune, potrivit oficialilor din MAI. Sunt pregătite de plecare alte echipe de căutare dar și un procuror, când ministrul Gabriel Oprea va dispune, susțin aceleași surse.

UPDATE ora 18.32: Scafandrii au scos la suprafață bucăți din elicopterul prăbușit în lacul Siutghiol. Vicepremierul Gabriel Oprea a precizat ziariștilor prezenți la fața locului că a fost găsită carlinga aparatului de zbor prăbușit și că se fac toate eforturile necesare pentru găsirea celorlalți membri ai echipajului. Fragmentele de elicopter au fost aduse la mal, de unde au fost ridicate de jandarmi și încărcate în camioane, urmând să fie expertizate. 

UPDATE ora 18.25: Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns în zona accidentului aviatic în care a fost implicat un elicopter EC 135, operat de SMURD Constanța. Pentru intensificarea căutărilor membrilor echipajului elicopterului prăbușit în zona lacului Siutghiol din județul Constanța, din ordinul vicepremierului Gabriel Oprea un elicopter cu echipe de salvatori din București este deja în zbor spre zona accidentului, informează MAI.

Totodată, vicepremierul Gabriel Oprea a solicitat intervenția de urgență a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale pentru a participa la misiunea de căutare. Primele forțe suplimentare au ajuns deja la locul accidentului.


GALERIE FOTO cu momentul în care doctoriţa Laura Vizireanu a fost scoasă la mal

UPDATE ora 18.09. Asistenta aflată în elicopter, care nu a fost găsită încă, era însărcinată. Iubitul femeii de 38 de ani a spus că primise un SMS de la ea, cu puţin timp înainte de producerea tragediei, în care îi spunea că elicopterul s-a întors de la Tulcea şi mergea să alimenteze.

UPDATE ora 18.05. Un al doilea elicopter al MAI a plecat la fața locului, din ordinul ministrului Gabriel Oprea. Potrivit unor surse din MAI, acest lucru a fost necesar întrucât era nevoie de mai multe echipe de căutare. În elicopter sunt și criminaliști care vor ajuta la găsirea celor dispăruți.

UPDATE ora 17.35: Procurorii militari au deschis dosar penal pentru prăbuşirea elicopterului pentru a putea efectua o anchetă în acest caz.

UPDATE ora 17.30: Doctoriţa scoasă din apă se numeşte Laura Vizireanu (foto).

Pentru că se lasă întunericul şi căutările continuă s-au solicitat ajutoare suplimentare.

UPDATE ora 17.36: Medicii anunță că i-a revenit pulsul doctoriţei resuscitate, la mai bine de de 45 de minute, după ce a fost scoasă din apă.

UPDATE ora 17.25: Raed Arafat a adăugat că este posibil ca să existe persoane prinse în epava elicopterului.

UPDATE ora 17.00: Vicepremierul Gabriel Oprea, însoţit de o echipă de procurori militari, criminalişti şi conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) se deplasează în judeţul Constanţa, arată un comunicat de presă. Intervenţia va fi coordonată la faţa locului, centrul operativ de la nivelul Guvernului României şi de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne fiind deja activat.

„În jurul orei 16.20 prin sistemul 112 a fost semnalat faptul că un elicopter operat de SMURD Constanţa s-a prăbuşit în zona lacului Siutghiol din judeţul Constanţa. Din primele informaţii, elicopterul avea 4 persoane la bord, echipajul standard - pilot, copilot, doctor şi asistent. Elicopterul nu transporta vreun pacient. Primele forţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au ajuns la faţa locului”, se mai arată în comunicatul MAI.

Medicii încearcă să salveze prima persoană scoasă din apă, doctoriţa, aflată în stop cardiac. Celelalte trei persoane sunt căutate de scafandrii, fiind în apă de aproximativ o oră. În elicopter se aflau pilotul, copilotul, un medic şi un asistent.

Anterior autorităţile au precizat că toate cele patru persoane aflate în elicopter s-au salvat, că ar fi reuşit să sară la timp din aparat şi s-ar fi refugiat pe o epavă.

Surse din administraţia locală Constanţa au declarat pentru Evenimentul Zilei că elicopterul prăbuşit este cel care nu a putut fi folosit timp de un an, deşi Consiliul Judeţean Constanţa a plătit patru milioane de euro şi era destinat pentru urgenţe medicale şi transportul bolnavilor. Aparatul de zbor a fost utilizat doar pentru antrenamente şi exerciţii. Motivul - Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliul Judeţean Constanţa, nu a dorit atunci ca elicopterul să fie operat de SMURD.

Instituţia voia ca elicopterul să fie integrat în sistemul de urgenţă 112, dar să nu fie operat de SMURD. Pentru asta, administraţia judeţului Constanţa ar fi trebuit să înfiinţeze un dispecerat, care să alerteze la nevoie echipele medicale. Drept urmare, elicopterul a făcut, cu mici excepţii, doar zboruri de antrenament.

La începutul acestei lunii noiembrie, destinaţia aparatului de zbor a fost schimbată şi a fost reînmatriculat, a primit numere militare și fiind operat de Inspectoratul General al Aviaţiei din Cadrul Ministerului de Interne. Astfel SMURD a putut  folosi aparatul de zbor.
Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
14:40 Surse: MINISTERE de FORȚĂ în noul cabinet AGITĂ SPIRITELE în PSD 14:11 Lista oficială: NOII MINIȘTRI din Guvernul Mihai Tudose. Biografiile și LUCRURILE ASCUNSE ale membrilor viitorului cabinet 13:30 LIVE TEXT - PSD și-a ales noii miniștri. SURPRIZELE pregătite de Liviu Dragnea. Numărul 2 din PSD regretă cabinetul Grindeanu - surse. Justiția, aruncată între PSD și ALDE 11:34 Lider PSD RUPE TĂCEREA: „Dragnea NU E INFAILIBIL. Nimeni nu știe dacă Tudose va conduce bine Guvernul” 06:28 LISTA NOULUI GUVERN! Ultimele negocieri din cadrul PSD au dus la definitivarea listei miniștrilor din executivul ce va fi condus de MIHAI TUDOSE 20:20 Băsescu l-a „UMILIT” pe Gelu Vișan în direct la TV! Replica pe care nu o va uita NIMENI. Vișan califică gestul lui Băsescu: M-a surprins și m-a întristat în același timp! 18:16 Tudose şi SECRETELE SOŢIEI SALE. Sunt în joc MILIOANE DE EURO. Detalii explozive 12:03 ULTIMA BOMBĂ ÎN PSD! S-a vorbit despre o MARE TRĂDARE 11:46 Lista echipei lui Tudose: Numele de miniștri vehiculate în PSD - surse 11:04 Desființarea unui minister și „spargerea” Dezvoltării, variante de lucru în PSD - surse 01:16 Băsescu, STAND-UP CU NOUL PREMIER: „Dacă vedeți în unele poze fața lui Tudose..." 01:14 Olguța A RATAT ŞANSA CARIEREI. Toți membrii PSD vorbesc despre asta 01:11 Dan Andronic, IPOTEZĂ-ȘOC în cazul lui Tudose. Strategia lui Iohannis 00:50 Băsescu TUNĂ și FULGERĂ după numirea lui Tudose premier: „Iohannis a făcut CEL MAI URÂT lucru! TRĂDARE” 22:36 Inedit! Reacția SRI despre premierul PSD Mihai Tudose 22:18 BOMBĂ ÎN PSD! Tudose A FOST DENUNŢAT LA DNA. Planul lui Dragnea SE POATE NĂRUI. Rămâne de văzut CE REACŢIE VA AVEA IOHANNIS 19:22 Iohannis: „Îl desemnez pe domnul Tudose ca viitor prim-ministru” - LIVE TEXT 17:11 Dragnea A FOST ATACAT DUR de Ciutacu: ,Mă gândesc să mă p.. împotriva vântului și să țin cu Tudose” 15:55 Propunere SURPRIZĂ a PMP pentru funcția de premier 15:06 CONSULTĂRI la COTROCENI. Băsescu: „Desemnarea PSD este una ratată, menită să-l atragă pe Iohannis într-o capcană. PMP l-a propus premier pe Sigfried Mureșan” | LIVE TEXT

Articole salvate