Editura Evenimentul si Capital

EVZ 25 ani

Control judiciar în cazul Elenei Udrea. Acuzațiile: spălare de bani și fals în declarații. NOI DETALII | GALERIE FOTO

Elena Udrea, la ieșirea de la DNA
Autor: | | 233 Comentarii | 19813 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Preşedintele PMP, deputatul Elena Udrea, a fost adusă de anchetatori, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), ea spunând la intrare că nu ştie de ce a fost citată cu mandat şi că, probabil, este vorba despre dosarul Microsoft. Elena Udrea a scris pe Facebook că a fost citată, cu mandat de aducere, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a oferi lămuriri, ea precizând că este surprinsă de decizia anchetatorilor de a proceda aşa, în condiţiile în care s-a arătat în permanenţă dispusă să colaboreze.

Update ora 16.50 Procurorii DNA au impus măsura controlului judiciar în cazul Elenei Udrea, potrivit unei surse judiciare.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de la data de 29.01.2015 până la data de 29.03.2015 față de UDREA ELENA GABRIELA, pentru săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracțiuni) și fals în declarații de avere.

Inculpatei i s-a adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpata UDREA ELENA GABRIELA trebuie să respecte următoarele obligații: a) să se prezinte la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție și la Secția 2 Poliție București ori de câte ori este chemată; b) să informeze de îndată Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție și Secția 2 Poliție București cu privire la schimbarea locuinței; c) să se prezinte la Secția 2 Poliție București, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat. d) să nu părăsească mun. București, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului competent; e) să nu se apropie de ceilalți inculpați, alți participanți la comiterea infracțiunii, martorii din dosar și să nu comunice cu aceștia direct sau indirect, pe nicio cale. Inculpatei UDREA ELENA GABRIELA i se atrage atenția că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Update ora 16.45 Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Elena Udrea, pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracțiuni) şi fals în declaraţii de avere În ordonanţa de efectuare a urmăririi penale se arată că, în cauză, există date şi indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:

Potrivit procurrorilor, la data de 28 octombrie 2014, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, iar ulterior arestarea preventivă a lui  Cocoș Dorin (fostul soț al Elenei Udrea), pentru infracţiunile de trafic de influență și spălare de bani.

 • În sarcina lui Cocoș Dorin s-a reținut că, în anul 2009, în baza înţelegerii prealabile cu Gheorghe Ştefan şi Sandu Gabriel, a pretins de la două persoane suma de 9.000.000 de euro pentru el, suma de 3.996.360 euro pentru Gheorghe Ştefan, suma de 2.700.000 de euro pentru ministrul Gabriel Sandu, toate acestea pentru a-şi exercita influenţa asupra lui Gabriel Sandu, precum şi asupra altor persoane din Guvern şi respectiv din cadrul ministerelor implicate – MCSI, Ministerul de Finanţe, în scopul de a asigura firmelor susţinute de un om de afaceri adjudecarea contractului de licenţiere Microsoft din anul 2009.Cocoș Dorin a primit de la omul de afaceri, prin intermediar, suma de 9.000.000 USD.
 • Sumele de bani au fost transferate din contul D-CON.NET (liderul asocierii de firme favorizate la adjudecarea contractului), în mod succesiv, în conturile altor firme, ajungând în cele din urmă la Cocoș Dorin. La baza plăţilor au stat contracte comerciale ce atestă operaţiuni comerciale fictive şi care au avut rolul de a disimula provenienţa şi circuitul sumelor de bani.
 • Contrar dispoziţiilor legale, în declaraţiile de avere din anul 2010, nu apar menţiuni cu privire la împrumuturile primite de SC Euro Hotels International Co SRL de la persoana fizică Dorin Cocoş, deşi Udrea Elena declară încasarea de dividende de la această societate.

Achizițiile

Având în vedere obligaţia legală de a-şi declara averea, faptul că, în perioada 2009 – 2013, Udrea Elena Gabriel a declarat achiziţionarea mai multor bunuri imobile a căror valoare depăşeşte veniturile obţinute ca ministru, deputat sau din activitatea didactică, se prezumă că aceasta a utilizat veniturile din alte surse – împrumuturi, dividende, asumându-şi răspunderea pentru provenienţa acestora.

Potrivit art. 29 alin. 1 lit. c din Legea 656/2001, dobândirea sau folosirea de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârşirea de infracţiuni, constituie infracţiunea de spălare a banilor.

 • Din probatoriul administrat până la acest moment, rezultă că Cocoş Dorin a săvârşit infracţiunea de trafic de influenţă, sumele de bani obţinute cu titlu de folos necuvenit din săvârşirea acestei infracţiuni fiind utilizate în achiziţia de imobile şi pentru creditarea societăţilor. De asemenea, există acte (contracte de împrumut, chitanţe, contracte de vânzare – cumpărare imobile) şi declaraţiile de avere din perioada 2009 – 2014, din care rezultă că suspecta Udrea Elena Gabriela cunoştea provenienţa fondurilor utilizate pentru achiziţionarea de bunuri comune, având cunoştinţă şi de intenţia inculpatului Cocoş Dorin de obţinere a unor chitanţe false privind restituirea pretinsului împrumut pe care l-ar fi luat de la unul din cei doi mituitori.

Suspectei Udrea Elena Gabriela i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală. În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Update ora 16:00 La scurt timp după plecarea de la DNA, Elena Udrea a făcut o declaraţie la TV. "Este vorba de un împrumut făcut de fostul soţ. Nu am ştiut de acest împrumut şi de banii pe care îi avea fostul soţ şi care am înţeles că nu erau obţinuţi legale", a spus Elena Udrea la B1 TV.

Update ora 15.55 După patru ore şijumătate, Elena Udrea a părăsit sediul DNA.  "Au venit avocaţii din dosar. Chiar nu aş vrea să comentez mai multe. Nu m-am întâlnit cu domnul Videanu. Eu declaraţia de avere am spus cum a fost nu aş vrea să spun altceva ce aparţine altei persoane. Dosarul este în lucru. Cel mai bine este să fie întrebat domnul Dorin Cocoş. Vreau să consult mai întâi dosarul", a declarat Elena Udrea la ieşirea din sediul DNA.

Update ora 12.20 Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, arestată în dosarul ANRP, a fost adusă cu duba la DNA.

Update ora 12:15 "Nu pot să vă spun în acest moment niciun alt detaliu despre Elena Udrea, ea a fost citată într-un dosar care se afla în cercetare la DNA. Vom avea un comunicat de presă dupa ce audierile se vor sfarşi", a declarat Laura Codruta Kovesi, procuror sef al DNA, în fata jurnaliştilor, după ce Elena Udrea a fost adusă în faţa procurorilor şi invinuită de spălare de bani şi fals în declaraţii.

Update ora 12.00 Potrivit unor surse judiciare, Elena Udrea este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor  de spălare de bani şi fals în declaraţii de avere

Potrivit surselor citate, totul începe în 2009, atunci când Dorin Cocoş Dorin, baza înţelegerii prealabile cu Gheorghe Ştefan şi  Sandu Gabriel, a pretins de la Florică Claudiu şi Pescariu Dinu suma de 9.000.000 de euro pentru el, suma de 3.996.360 euro pentru Gheorghe Ştefan, suma de 2.700.000 de euro pentru ministrul Gabriel Sandu, toate acestea pentru a-şi exercita influenţa asupra lui Gabriel Sandu, precum şi asupra altor persoane din Guvern şi respectiv din cadrul Ministerelor implicate – MCSI, Ministerul de Finanţe, în scopul de a asigura firmelor susţinute de Florică Claudiu adjudecarea contractului de licenţiere Microsoft din anul 2009. Sursele judicare au explicat că Sandu a primit de la Florică Claudiu prin intermediul lui Pescariu Dinu suma de 9.000.000 USD.

Sursele citate au explicat care a fost traseul acestor bani:

 • Sumele de bani au fost transferate din contul  D-CON.NET în contul Barringwood Investment Ltd , de unde suma de 3.996.360 euro a fost transferată în contul DD LAND OIL CORPORATE LTD, suma de 2.700.000 euro în contul firmei ESSIM PARTNERS C, iar suma de 9.000.000 de euro a fost remisă lui Dorin Cocoş .

Disimularea banilor prin contracte fictive

 • Din verificarea extraselor de cont rezultă că, în luna mai 2012, Pescariu Dinu Mihail a efectuat o plată în sumă de 2.500.000 euro către Stelian Gheorghe, persoană implicată în proiecte imobiliare împreună cu Dorin Cocoș. În cursul anului 2010,o persoană din anturajul lui Gheorghe Stelian a preluat creanţa aferentă creditului de 3,26 milioane de euro contractat de Udrea Elena – Gabriel la BRD – Group Societe Generale SA.

 În perioada 2009 – 2010, Dorin Cocoș Dorin a creditat în mod repetat S.C. Euro Hotels International Co SRL, astfel:

 • La data de 09.12.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 40.000 Ron. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 09.12.2009 până la data de 09.11.2010.
 •  La data de 07.12.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 40.000 Ron. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 07.12.2009 până la data de 07.11.2010.
 •  La data de 02.12.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 40.000 Ron. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 02.12.2009 până la data de 02.11.2010.
 • La data de 01.12.2009 între  Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 32.500 Ron. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 01.12.2009 până la data de 01.11.2010.
 • La data de 30.11.2009 între inculpatul Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 40.000 Ron. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 30.11.2009 până la data de 30.10.2010.
 • La data de 27.11.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 30.000 Ron. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 27.11.2009 până la data de 27.10.2010.
 • La data de 26.11.2009 între  Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 30.000 Ron. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de 11 luni  de la data de 26.11.2009 până la data de 26.10.2010.
 • La data de 26.11.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 30.000 lei. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de 11 luni  de la data de 26.11.2009 până la data de 25.10.2010.
 • La data de 25.11.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 30.000 lei. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 25.11.2009 până la data de 24.10.2010.
 • La data de 24.11.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 40.000 lei. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 24.11.2009 până la data de 23.10.2010.
 • La data de 20.11.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 30.000 lei. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 20.11.2009 până la data de 19.10.2010.
 • La data de 19.11.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 30.000 lei. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 19.11.2009 până la data de 18.10.2010.
 • La data de 18.11.2009 între  Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 40.000 lei. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 18.11.2009 până la data de 17.10.2010.
 •  La data de 17.11.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 13.000 lei. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 17.11.2009 până la data de 16.10.2010.
 • La data de 16.11.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 37.000 lei. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 16.11.2009 până la data de 15.10.2010.
 • La data de 08.09.2009 între Cocoș Dorin, în calitate de împrumutător și  S.C. Euro Hotels International Co SRL, în calitate de împrumutat  a fost încheiat un contract de împrumut pentru suma de 42.000 lei. Creditul a fost  acordat pentru o perioadă de  11 luni  de la data de 08.09.2009 până la data de 08.08.2010.
 • Acuzațiile DNA

  Potrivit unor surse judiciare, în conformitate cu dispoziţiile art. 2 din Legea 115/1996, astfel cum a fost modificată prin Legea 161/2003, în calitate de deputat/ministru Udrea Elena Gabriel avea obligaţia să îşi declare averea, în condiţiile legii.

  • Contrar dispoziţiilor legale în declaraţiile de avere din anul 2010 nu apar menţiuni cu privire la împrumuturile primite de SC Euro Hotels International Co SRL de la persoana fizică Dorin Cocoş, deşi susnumita  declară încasarea de dividende de la această societate.
  • Având în vedere obligaţia legală de a-şi declara averea, faptul că, în perioada  2009 – 2013, Udrea Elena Gabriela a declarat achiziţionarea mai multor bunuri imobile a căror valoare depăşeşte veniturile obţinute ca ministru, deputat sau din activitatea didactică se prezumă că aceasta a utilizat veniturile din alte surse – împrumuturi, dividende, asumându-şi răspunderea pentru provenienţa acestora.

  Sursele citate au arătat,  Cnvenţia europeană privind spălarea, descoperirea şi confiscarea produselor infracţiunii, încheiată la Strasbourg la 08 noiembrie 1990 a fost ratificată prin Legea 263/2002. Art. 6 din Convenţie statuează că fiecare parte poate să adopte măsurile necesare pentru a conferi caracterul de infracţiune în următoarele cazuri:

  • autorul trebuia să prezume că bunul constituie un produs al infracţiunii
  • autorul a acţionat în scop lucrativ
  • autorul a acţionat pentru continuarea activităţii infracţionale.

  Potrivit art. 29 alin. 1 lit. c din Legea 656/2001, dobândirea sau folosirea de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârşirea de infracţiuni, constituie infracţiunea de spălare a banilor.

  Dorin Cocoș a cumpărat imobile din șpagă

  Aceleași surse au mai arătat că din probatoriul administrat până la acest moment rezultă probe certe în sensul că  Cocoş Dorin a săvârşit infracţiunea de trafic de influenţă, sumele de bani obţinute cu titlu de folos necuvenit din săvârşirea acestei infracţiuni fiind utilizate în achiziţia de imobile şi pentru creditarea societăţilor. declaraţiile de avere din perioada 2009 – 2014, rezultă că  Udrea Elena Gabriela cunoştea provenienţa fondurilor utilizate pentru achiziţionarea de bunuri comune, având cunoştinţă şi de intenţia inculpatului Cocoş Dorin de obţinere a unor chitanţe false privind restituirea pretinsului împrumut de la Pescariu Dinu.

  Update 11:30. Elena Udrea a ajuns la sediul DNA și a declarat că, ”probabil voi fi audiată în dosarul Microsoft”.

  "În această dimineaţă, am fost invitată în persoană (a se citi "cu mandat") de procurori la DNA pentru a oferi lămuriri. Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză. Evident că aşa voi şi proceda", a scris Elenea Udrea pe reţeaua de socializare Facebook.

  Disjungerea din dosarul Alina Bica

  În referatul prin care Alina Bica, fostă şefă a DIICOT, a fost trimisă în judecată pe 15 decembrie 2014 se spune că procurorii DNA efectuează cercetări într-un dosar disjuns, în care se arată că o parte din banii primiţi de omul de afaceri Stelian Gheorghe au fost direcţionaţi prin intermediari către Dorin Cocoş şi Elena Udrea.

  Potrivit ordonanţei de disjungere, înainte ca membrii Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor să aprobe, în data de 15 martie 2011, suma de 377.282.300 lei drept despăgubire către Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală, acesta a cesionat în favoarea lui Valentin Vişoiu o cotă de 11,40%, lui Andrici Adrian, o cotă de 6,80% şi lui Gheorghe Gabriel, o cotă de 6,80% din drepturile cuvenite.

  Scopul era ca aceştia să intermedieze, prin Dorin Cocoş, Alin Cocoş şi Elena Udrea, legătura cu membrii comisiei de la ANRP, respectiv Crinuţa Dumitrean, Sergiu Diacomatu, Remus Baciu, Alina Bica şi Dragoş Bogdan.

  "Ulterior emiterii deciziei de despăgubire, Gheorghe Stelian a obţinut titlul de conversie nr. 1372/24.05.2011, în cuantum de 282.961.725 lei, reprezentând un număr total de 488.623.252 acţiuni, Valentin Vişoiu a obţinut titlul de conversie nr. 1379/24.05.2011, în cuantum de 43.010.182 lei, reprezentând un număr total de 74.270.734 acţiuni, Andrici Adrian a obţinut titlul de conversie nr. 1052/20.05.2011, în cuantum de 25.655.196 lei, reprezentând un număr total de 44.187.386 acţiuni, şi Gheorghe Gabriel a obţinut titlul de conversie nr. 1051/20.05.2011, în cuantum de 25.655.196 lei, reprezentând un număr total de 44.187.386 acţiuni. Aceste acţiuni au fost tranzacţionate, iar sumele obţinute au fost retrase din conturile deţinute la diverse unităţi bancare, iar o parte din bani au fost direcţionaţi către membrii familiei Cocoş (Cocoş Dorin, Cocoş Alin şi Udrea Elena Gabriela)", se arată în ordonanţa DNA.

  Aceste tranzacţii financiare au făcut obiectul unor verificări ale Oficiului Naţional pentru Combaterea Spălării Banilor, care au fost transmise DIICOT, coordonată de către procurorul şef Alina Bica, în data de 28 mai 2013.

  "În acest context, la data de 14.06.2013, Bica Alina Mihaela a primit, fără a plăti contravaloarea, o cotă parte dintr-un teren situat în localitatea Snagov, judeţul Ilfov, în suprafaţă de 4.425 metri pătraţi, aparţinând numitei Chiriac Olguţa, mama lui Cocoş Alin şi fosta soţie a lui Cocoş Dorin (...) Exercitarea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu, urmată de primirea unui teren de către Bica Alina Mihaela de la Cocoş Dorin, Cocoş Alin şi Udrea Elena Gabriela conturează elementele constitutive ale infracţiunilor de dare de mită şi luare de mită", se mai arată în documentul procurorilor.




  Alte articole din categoria: Justiţie

  evz.ro
  libertatea.ro
  rtv.net
  wowbiz.ro
  b1.ro
  cancan.ro
  infoactual.ro
  unica.ro
  fanatik.ro
  dcnews.ro

  LASA UN COMENTARIU

  Caractere ramase: 1000
  
  CITEŞTE Şi
  FACEBOOK
  evz.ro
  Tema zilei
  07:00 Surse: Lista scurtă de MINIȘTRI a PSD. ARTILERIA GREA a partidului intră în joc 19:26 Tăriceanu a făcut ANUNȚUL. Ce spune despre o majoritate ALDE-PNL 16:44 Portretul-robot al VIITORULUI PREMIER. Cine vine la Palatul Victoria 16:19 Klaus Iohannis despre premier: O să REZOLV foarte REPEDE problema MAJORITĂȚII 15:12 PSD pregătește „Guvernul fără pitpalaci” 15:00 Planul chinezesc al echipei Ponta - Grindeanu 14:28 Capul fostului ȘEF SRI George Maior, CONDIȚIE pusă în PSD pentru noul Guvern 13:05 De ce nu vrea PNL să intre la guvernare 09:28 Greșeala FATALĂ din LISTA de PREMIERI a lui Dragnea, descoperită de Băsescu 16:25 Ce spune Iohannis despre ALEGERILE ANTICIPATE 13:45 Ce ASCUNDE programul CONSULTĂRILOR la Cotroceni 12:53 STRATEGIA PNL înaintea CONSULTĂRILOR cu Iohannis. Orban NU VREA la guvernare - surse | Exclusiv EvZ 12:51 Portița matematică a lui Klaus Iohannis: PSD riscă să piardă guvernarea 10:57 Cine nu i-a RĂSPUNS la telefon lui GRINDEANU după ce a fost DEMIS 09:58 Noul premier: lista scurtă din PSD - surse 09:27 Evoluție INCREDIBILĂ în SONDAJE pentru PSD, în urma CRIZEI INTERNE. Influența SCANDALULUI asupra electoratului 08:52 Ce va face ministrul Justiției PÂNĂ în ULTIMUL MINUT, după demiterea Guvernului. Declarațiile lui Toader 00:20 Grindeanu ARE O INFORMAŢIE-BOMBĂ DESPRE ŞEFUL PSD: „I-am spus lui Dragnea…” Premierul a vorbit şi despre SCHEMA MARII TRĂDĂRI care L-A DEZAMĂGIT CRUNT 18:50 Cronica Războiului conjugal din PSD. România lui Cristoiu

  Articole salvate