Editura Evenimentul si Capital

Dragnea la DNA, examenul presei

Autor: | | 10 Comentarii | 2329 Vizualizari

Ce nu au înțeles slugile lui Adrian Năstase, care curățau ziarele și posturile de televiziune de toate vocile de altă părere, și nici cele ale lui Liviu Dragnea, este că o țară cu mass-media controlată de guvernanți este ca un sicriu vorbitor cu un singur enunț: sunt de vânzare!

Mai devreme sau mai târziu, niște păpușari și mai puternici vor pune la bătaie sume și mai mari, presiuni și mai puternice, iar stăpânii jurnaliștilor vor fi la rândul lor transferați pe alt stat de plată, în altă sferă de influență. Și tot așa, până când țara va deveni toar un teritoriu, iar oamenii niște umbre încolonate fericit spre singura rațiune de a fi: obediența.

Gândul care te cutremură trebuie lăsat liber, să-și găsească viața sau pieirea, cu un singur amendament: dacă este expresia otrăvii ce șubrezește sănătatea statului, iar aici includ de la fascism și terorism la pedofilie. Chiar dacă mințile tinere pot fi infectate mai repede decât o fac virușii transmiși prin aer, ele trebuie să aibă opțiunea de a alege. Căci,vorba lui Larry Flint, libertatea de expresie nu înseamnă să îngădui cuvântul pe care îl iubești, cu pe acela pe care îl detești.

Stafia bolșevismului bântuie România cu grație, iar din cauza apologeților acestei idelogii, fie căo fac conștient, fie din necunoaștere de carte, riscă să capete trup și să devină religie oficială. Mintea lui Liviu Dragnea a fost infectatată, iar drogul puterii i-a cuprins pe toți cei din jurul său. La această oră, piramida puterii PSD-ALDE are un singur scop: acela de a detecta orice antidot care-i poate transforma culcușul în mormânt politic. În numele libertății de grup sacrifică totul și vâră pumnul în gura celor cu altă opinie ignorând un aspect esențial: un inamic pe care îl convingi cu argumente îți poate deveni aliat. Dar asta nu face parte din paradigma bolșevică.. Este mai sigur să cumperi, să cointeresezi, să ameninți, să șantajezi. Mai ales deoarece nu ai argumente. Pe o sumă de „conștiințe” clădite doar deoarece le-ai stimult foamea se poate croșeta.

Dar nu la infinit! Nefirescul impus cu forța în viața românilor se răzbună, mai devreme sau mai târziu. Când nu citești destul, nu ai cum să afli că esența spiritului nu este obediența, ci taman absența ei. Libertatea cugetului.

Calul pe care Coaliția PSD-ALDE s-a cocoțat a fost deșelat, deoarece excesele împotriva câtorva voci care îndrăznesc să gândească liber devin evidente și pentru cetățenii de regulă prea ocupați să analizeze înfruntarea politică. Subestimarea conștiinței de grup va nărui castelul pe care Liviu Dragnea l-a construit în campania electorală din pahare de plastic.. Minciuna, de această dată, a avut picioare mai scurte de obicei, deoarece nimeni, după restartarea României, acum 28 de ani, nu a făcut din mitomanie singura armă. Doar că în 1989, reorientarea țării împotriva oligarhiei ideologice a fost violentă, iar din cauza duratei regimului de după război, adepții comunismului, mai fardat sau mai sincer, au căpătat consistență genetică.

În lupta României sincere împotriva celor care doresc anihilarea eului colectiv, arma cea mai eficientă este informarea, în ciuda tentativelor halucinante de cenzură. Nu degeaba au restricționat China și Turcia accesul la site-urile care stimulează conștiința liberă! Nu alandala, în iulie, Vladimir Putin a promulgat o lege care interzice aplicațiile ce dau posibilitatea de a naviga online anonim.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate