Demiterea lui Mihail Vlasov din fruntea Camerei de Comerţ va fi discută în 11 aprile

Demiterea lui Mihail Vlasov din fruntea Camerei de Comerţ va fi discută în 11 aprile

Demiterea lui Mihail Vlasov din funcția de Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României va fi discutată în data de 11 aprilie, când va fi supusă la vot moţiunea de cenzură depusă în acest sens de 32 de Camera de Comerţ şi Industrie Judeţene.

Astăzi, colegiul de conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României a aprobat împuternicirea Biroului de Conducere de a coordona activitatea Camerei Naţionale până la data respectivă, se arată într-un comuncat de presă al Camerei de Comerţ şi Industrie a României. Biroul de Conducere va fi coordonat de Mihai Daraban, vicepreşedinte al CCIR, Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, până la data de 11 aprilie 2014 când, dacă moţiunea va fi adoptată, va fi ales un preşedinte interimar. Pe 20 martie, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenţă de procurorii DNA. Potrivit procurorilor DNA ar fi cerut o șpagă de 1 milion de euro. CITIȚI ȘI:

  • DNA INTRĂ ÎN FORŢĂ ÎN REPUBLICA PENALILOR. "Excelenţa Sa", Mihail Vlasov, s-a lăcomit la procentul de şpagă: 25%
  • EXCLUSIV EVZ.Cum a fost prins Mihail Vlasov cu mita-n braţe: "N-am idee ce e acolo!". Procuror:"Haideţi, mergem la sediu, vedem ce avem noi aici"
  • MANDAT DE ARESTARE. "Excelenţa Sa", Mihail Vlasov, se milogea pentru şpagă şi accepta plata în rate: "Hai, promite-mi că îmi dai banii!"
  • Cine conduce Curtea de Arbitraj, ”feuda” lui Mihail Vlasov. Politicienii plătiți de ”Excelența Sa”
  • Şeful Camerei de Comerţ şi Industrii a României i-a umplut de bani pe cămătari. Excelenţa Sa, "Nea Mişu Vlasov", pierdea milioane de euro la ruletă şi returna banii cu valiza
  • Mihail Vlasov, prietenul Monei Pivniceru, este acuzat de abuzuri fără precedent. „Va dispune discreţionar de 90% din banii încasaţi de Registrul Comerţului!”
  • INCALIFICABIL! LIMBAJ de MAHALA folosit de ŢARUL VLASOV în raport cu colegii: "Mesajul vostru este NESIMŢIT, IDIOT, IMBECIL". VEZI documentul!