Editura Evenimentul si Capital

Cristina Pocora, candidatul PNL la Primăria Sectorului 3: „Un om poate muri fără spital, nu şi fără borduri”

Cristina Pocora
Autor: | | 6 Comentarii | 829 Vizualizari

Deputatul PNL Cristina Pocora a intrat în cursa pentru Primăria Sectorului 3 cu o săptămână înainte de finalizarea înscrierilor pentru alegerile locale. Ea recunoaşte că Sectorul 3 este frumos, dar atrage atenția asupra costurilor antamate de Robert Negoiță, primarul în funcție

- Evenimentul zilei: Nu este un handicap faptul că ați intrat atât de târziu în cursa electorală?

- Cristina Pocora: Nu l-aș numi handicap, dar, într- adevăr, este un dezavantaj. Acesta, cuplat de faptul că principalul contracandidat este primar în funcție, înseamnă că eu va trebui să muncesc de trei ori mai mult ca să pot ajunge să transmit cetățenilor sectorului mesajele mele. Nu mă îngrijorează acest lucru pentru că eu sunt o persoană foarte activă, iar acum sunt dedicată scopului de a câștiga Primăria Sectorului 3 și am o echipă impresionantă care mă susține. Sunt, însă, îngrijorată de faptul că actualul primar a început deja să-și facă pe bani publici campania. El a împânzit sectorul cu corturi care promovează realizările Primăriei și Consiliului Local, neexplicând faptul că acele realizări nu sunt ale sale personale, ci sunt din banii locuitorilor.

- Credeți că organizația PNL Sector 3 are „blat” cu Robert Negoiță, aşa cum spun unele voci?

- Chestiunea cu blatul este exclusă. Mă gândesc că este scornită tot de echipa PSD a lui Robert Negoiță, pentru a defăima contracandidatul. Nu se poate vorbi de blat cu un om care controlează, într- un fel sau altul, mare parte a activităților din sector, un om cercetat de Curtea de Conturi și inculpat pentru evaziune fiscală. Dacă voiau să facă blat nu erau deschiși către candidați din afara filialei. Eu candidez din partea PNL Sector 3 pentru că sunt convinsă că nu există niciun fel de blat.

- Ce veți face dacă veți pierde alegerile de pe 5 iunie? Candidați la Parlament?

- În acest moment, eu și colegii mei de la Sectorul 3 ne concentrăm să câștigăm Primăria Sectorului 3. Nu am alte gânduri, alte planuri, decât să-mi pun în aplicare sloganul cu care vin în fața cetățenilor din Sectorul 3: „O viață mai bună pentru familia ta!”

- Potrivit sondajelor, se pare că Robert Negoiță va câştiga Primăria Sectorului 3.

- Locuitorii Sectorului 3 se mândresc că au un sector frumos și sunt de acord cu asta. Dar această față a sectorului a costat mult mai mult decât ar fi trebuit. Raportul Curții de Conturi arată grave nereguli în activitatea primarului PSD Robert Negoiță. Acum, Robert Negoiță se apără spunând că Raportul acoperă și perioada mandatului anterior. Ce uită să spună este faptul că sunt două rapoarte ale curții de conturi, din care unul acoperă ambele mandate – Liviu Negoiță și Robert Negoiță, iar cel de-al doilea se referă doar la anul 2014, perioada în care primar a fost PSD-istul Robert Negoiță. Pe de altă parte, în opinia mea, chiar dacă neregulile sesizate de Curtea de Conturi s-ar fi petrecut într-o singură zi a mandatului lui Robert Negoiță, acesta trebuie să dea socoteală cetățenilor.

- Care sunt neregulile despre care vorbiți?

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate