Editura Evenimentul si Capital

Elena Udrea, desemnată candidatul PMP la prezidențiale: Pornesc astăzi la drum, mă opresc în 16 noiembrie la Cotroceni

14-08/pmp-465x390
Autor: | | 37 Comentarii | 1707 Vizualizari

Colegiul Naţional al PMP s-a întrunit astăzi, la Palatul Parlamentului, pentru a alege candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Cu un singur vot împotrivă, cel al lui Cristian Preda, Elena Udrea a fost desemnată candidatul PMP la prezidențiale.

 "PMP m-a desemnat, prin vot, în Colegiul Naţional candidatul la alegerile prezidenţiale. E o mare responsabilitate pe care mi-o asum împreună cu întreaga echipă a PMP. Pornesc astăzi la drum, mă opresc în 16 octombrie la Cotroceni. (...)Cred că sunt cel mai potrivit candidat. Avem nevoie de un președinte care să nu fie nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis, adică doi candidați girați de Dan Voiculescu, la Grivco”, a spus liderul PMP.

Vom vorbi cu președintele și îi voi cere să mă susțină în cea mai grea competiție pe care o poate avea un om politic”, a declarat Udrea.

Elena Udrea a anunțat că șeful său de campanie va fi Eugen Tomac și că de miercuri va începe strângerea de semnături.

"Şeful de campanie a fost votat la propunerea mea, în persoana lui Eugen Tomac, lider iubit în PMP, respectat în interiorul partidului şi de electoratul nostru, un om care cunoaşte foarte bine organizaţiile de partid şi poate să se impună în faţa acestora, pentru că avem nevoie de o mobilizare exemplară. De mâine, noi strângem semnături pentru candidatul PMP la Preşedinţie, pentru mine. Avem nevoie de o mobilizare care să ducă în 10 săptămâni partidul acesta la Cotroceni. Pentru acest motiv, şi şeful de campanie este important să fie un politician puternic, care cunoaşte bine partidul şi care are respectul tuturor celor din organizaţie. Deci, este Eugen Tomac", a afirmat Elena Udrea.

"Candidatul PMP este votat de Colegiul Naţional, vom discuta cu toţi cei care reprezintă partidul în teritoriu situaţia de până acum, atingerea obiectivelor pe etape şi capacitatea partidului de a se mobiliza astfel încât PMP să aibă candidat în turul doi şi să-l învingă pe Victor Ponta. Avem toate argumentele să ne propunem să dăm şi viitorul preşedinte al României", le-a spus Udrea celor prezenţi, citată de Mediafax.

Udrea a precizat că PMP este primul partid care îşi începe campania electorală.

"Dacă vă uitaţi, nu există nicio altă campanie care să fi debutat, dimpotrivă, alţi candidaţi au fost abia propuşi, alte partide au renunţat la candidaţii iniţiali sau şi-au schimbat candidaţii. Mai mult, tocmai ce aflăm că cel care este candidatul dintre PDL şi PNL se pare că va avea probleme în a obţine chiar votul celui care l-a adus la Bucureşti. Adică domnul Iohannis se pare că are probleme în a obţine votul domnului Antonescu", a spus Udrea.

Săptămâna trecută, preşedintele PMP, Elena Udrea, a anunţat că membrii partidului vor alege candidatul la prezidenţiale între ea şi Cristian Diaconescu, ultimul fiind propus ca prezidenţiabil în luna iunie, în cadrul Congresului în care Elena Udrea a fost aleasă în fruntea formaţiunii.

Ieri, Cristian Diaconescu şi-a anunţat decizia de a candida ca independent la alegerile prezidenţiale şi, de asemenea, de a părăsi PMP, precizând că va rămâne preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară. Anunţul acestuia a venit la câteva zile după ce a postat pe Facebook un mesaj în care preciza că va candida la alegerile prezidenţiale, indiferent dacă va fi susţinut sau nu de un partid.

Citiţi declaraţiile de ieri ale lui Cristian Diaconescu: Diaconescu a anunțat că va candida independent la Președinție și că nu s-a consultat cu șeful statului. El a votat în 2007 pentru demiterea lui Băsescu

Elena Udrea şi-a exprimat regretul faţă de decizia lui Cristian Diaconescu şi a anunţat că este pregătită să îşi asume candidatura la prezidenţiale, fiind convinsă că este singura care îl poate învinge pe Victor Ponta în această bătălie.

Citiţi declaraţiile de ieri ale Elenei Udrea: Elena Udrea: Voi candida la Preşedinţie. Diaconescu a fost doar propus, nu votat
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate