Editura Evenimentul si Capital

BACĂU: Personal şi PACIENŢI de la Ambulatoriul de Pediatrie, EVACUAŢI în urma unor scurgeri de CLOR

Autor: | | 0 Comentarii | 290 Vizualizari

Pacienţii şi personalul a opt cabinete medicale ale Policlinicii pentru copii de la Spitalul Judeţean din Bacău au fost evacuaţi marţi, în urma unor scurgeri de clor provenite de la o butelie ce asigura epurarea aprelor uzate din această instituţie.

Câteva echipaje ISU au ajuns la faţa locului în această dimineaţă pentru a ridica buteliile de clor. Aceştia se ocupă totodată şi de aerisirea naturală şi cu ventilatore a spaţiilor afecattate de mirosul puternic de clor. Au fost amenajate şi două cabinete provizorii pentru consultaţiile copiilor în clădirea Unităţii de Primiri-Urgenţe a instituţiei.

La Policlinica pentru copii de la Spitalul Judeţean Bacău avem o firidă în exteriorul clădirii unde avem două butelii cu clor, pe care-l folosim la tratarea apelor uzate. În dimineaţa aceasta unul dintre angajaţii noştri de la serviciul tehnic a constatat că una din butelii pierdea gaz pe la o supapă. Imediat am evacuat clădirea, care să ştiţi că este în proces de modernizare aşa că funcţionau doar 8 cabinete de consultaţii, cu tot cu serviciul de urgenţă. În clădire la acea oră se aflau cam 10 copii cu părinţii lor, veniţi la consultaţii programate. Nimeni nu a fost afectat de scurgerea de gaze. Un echipaj de la ISU a venit şi a luat ambele butelii şi le-a dus la o firmă pentru verificare şi eventuale reparaţii.”, decară Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Bacău. 

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate