Editura Evenimentul si Capital

"Zâna Oglinjoară" şi alte noutăţi la Circul de Stat

19_3
Autor: | | 0 Comentarii | 394 Vizualizari

La Circ & Variete Globus Bucureşti se desfăşoară, cu un mare succes la public, "Zâna Oglinjoară", unul dintre cele mai complexe spectacole pentru copii şi chiar pentru părinţii lor.

Spectacolul muzical "Zâna Oglinjoară" îşi invită oaspeţii să intre în lumea basmelor privind zborul aerian al spiriduşilor, măiestria contelui în jocul cu felinele, hipnoza Regelui Şacal asupra cămilelor, curajul calului alb în săritura prin foc. Cele trei personaje principale sunt interpretate de actorii Raluca Dinculescu, Tamara Roman şi Cosmin Şofron. Directoarea Circului de Stat, Brînduşa Novac, autoarea scenariului, textelor muzicale şi a regiei "Zânei Oglinjoară" a realizat din nou un spectacol de succes, confirmat de numărul mare de spectatori care vin la Circ. Trebuie luat în consideraţie faptul că acest spectacol a început la sfârşitul anului trecut şi, la cererea publicului, el continuă şi în acest an. Brânduşa Novac este secondată de Camelia Andreescu Lazăr - regizor secund, Ana Radu, care semnează coregrafia, designul costumelor aparţinând Amei Butoiescu şi lui Gabriel Moşoianu şi scenografia – Gabriela Turturea şi Vlad Gabrielescu. Şi pentru că nimic nu ar putea completa mai bine întregul tablou, muzica aparţine celor de la Animal X. Între timp se pregăteşte premiera unui nou spectacol care va începe în primăvara acestui an – Galele Circului ediţia XIII–a. Este vorba de un spectacol concurs în care publicul votează câştigătorii şi care şi-a dobândit, în rândul spectatorilor, renumele de paradă a celor mai impresionante numere de circ. Odată cu biletul de intrare, fiecare spectator, cu mic-cu mare, va primi un buletin de vot, prin intermediul căruia îşi va desemna preferaţii. La final se vor acorda premiul I, II, III, premiul pentru cea mai bună dresură, pentru cel mai bun număr acrobatic şi premiul Simpatia - pentru cel mai bun număr de comedie, premiul Primarului General al Capitalei. Invitaţia într-o lume a poveştilor vă este adresată pentru fiecare sâmbătă de la ora 15.00 şi duminica de la ora 11.00 pentru a trăi emoţia luptei dintre bine şi rău. Clădirea Circului de Stat Clădirea Circului de Stat a fost construită în 1960–1961. Ansamblul Circului de Stat este format din Sala de spectacole şi câteva anexe. Sala de spectacole este construită în aşa fel încât să domine întregul ansamblu. Amfiteatrul este acoperit cu o cupolă din beton armat, sub forma unei pânze ondulate, imprimând construcţiei o linie unitară şi uşoară. Comunicarea cu corpurile anexe, sala de repetiţii şi cabinele artiştilor se realizează prin intermediul unor travee. Deasupra intrării artiştilor în arenă este amplasată o platformă pe care este aşezată orchestra. Pe cupola de deasupra scenei circulare sunt diferite instalaţii folosite de artiştii "zburători". Sala de spectacole are o formă concentrică şi este realizată în aşa fel încât toată atenţia este îndreptată spre arena circulară în care evoluează artiştii.

ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Pagina 1 din 1Loading...

Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Tema zilei
13:14 Ce AVERE a lăsat Regele Mihai urmașilor săi. LOCUL ocupat de FAMILIA REGALĂ în TOPUL celor mai bogați români 11:50 Regele Mihai. Funeraliile Regale. AUDIENŢELE TELEVIZIUNILOR. Cine a acaparat ratingul? SURPRIZĂ! 11:18 IMAGINI EXCLUSIVE din Trenul Regal care se îndreaptă spre Curtea de Argeș. Foto de colecţie în articol 10:58 Comportamentul fiicelor regelui Mihai, la funeralii, explicat de un psiholog cunoscut 10:48 Regele Mihai. ADEVĂRUL CE TREBUIE ŞTIUT de români. Un general de Securitate L-A TRANSFORMAT DIN REGE ÎN DOMN. Mărturii istorice 10:46 CADOUL INEDIT primit de Principele Nicolae în fața Palatului Regal. CULISELE unui MANIFEST ANTICOMUNIST. EXCLUSIV EVZ 09:37 Ce scrie presa internațională, despre FUNERALIILE REGELUI MIHAI! Publicația care și-a „INNEGRIT” prima pagină, în memoria Majestății Sale 09:32 SCANDAL POLITIC chiar în timpul doliului naţional. CHIAR NU EXISTĂ RESPECT pentru memoria Majestăţii Sale? 08:46 Gândul lui Cristoiu. Petre Roman despre vizita Regelui din decembrie 1990: „M-am trezit cu o situație contrară celor convenite” 21:49 Securea războiului regal n-a fost îngropată nici măcar la funeralii. Principele Nicolae, ţinta unui gest care va stârni multe reacţii 18:43 Mesajul IMPRESIONANT al președintelui Klaus Iohannis, după funeraliile Regelui Mihai 18:23 Regele Mihai. Cele mai emoționante imagini de la funeraliile regale - FOTO 18:16 Regele Mihai, ţinta unui DEMERS RUŞINOS AL PDSR, într-o IMAGINE-EVENIMENT, publicată în EVZ. Foto în articol 18:15 Protest anti-PSD în ziua FUNERALIILOR Regelui Mihai 18:11 CULISELE EXPULZĂRII Regelui Mihai în decembrie '90. Whisky, SRI, Doi și-un Sfert, Iliescu, Roman, Pleșu... Dezvăluiri spectaculoase! 12:13 Carmen Iohannis a surprins pe toată lumea! Cum a apărut aceasta la FUNERALIILE REGALE. Foto în text! 11:16 Ce scriu PUBLICAȚIILE INTERNAȚIONALE despre funeraliile Regelui Mihai. Mesaje PLINE DE EMOȚIE și solemnitate 11:07 RĂMAS-BUN Majestate! Sicriul Regelui Mihai I a fost coborât în Necropola Regală, de la Curtea de Argeș 11:07 Ultimele zile din viața Regelui Mihai. Mărturiile emoţionante ale maicilor care au avut grijă de Majestatea Sa până în ultima clipă 20:41 O ultimă UMILINŢĂ pentru Regele Mihai. Legea NU INTERZICE prezența Coroanei de Oțel la funeralii

Articole salvate