Evenimentul Zilei > Social > Zodiacul chinezesc. Anul Oii de lemn debutează cu conflicte sociale și politice
Zodiacul chinezesc. Anul Oii de lemn debutează cu conflicte sociale și politice

Zodiacul chinezesc. Anul Oii de lemn debutează cu conflicte sociale și politice

Pe 19 februarie, conform astrologiei orientale, intrăm în anul Oii de lemn, un an interesant din toate punctele de vedere. Până atunci, vom mai auzi de decizii de arestări din partea tribunalelor, iar contextul internațional va cunoaște o escaladare a confl ictelor sociale și politice. Infl uențele anului nou chinezesc al Oii de lemn se resimt însă din 4 februarie.

Cum încă este anul Calului, politicienii trebuie să fie atenți. La mijlocul lunii februarie, avertizează astrologii, urmează surprize de proporții din punctul de vedere al Justiției. Calul creează în continuare probleme. Are de lucru. 15 februarie va fi o zi deosebită, cu o încărcătură justițiară dusă la extrem. Suntem avertizați să ne așteptăm la evenimente spectaculoase. Atenție la accidente! Luna februarie este luna Tigrului și va aduce un val de arestări. Până pe 19 februarie, chiar accelerate. Influențele anului nou chinezesc al Oii de lemn se resimt din 4 februarie. Oaia de lemn este reprezentanta bunătății și compasiunii. Conflictele se aplanează datorită docilității și diplomației Oii de lemn.

ȘOBOLANII scapă, în sfârșit, de problemele majore. Îi va influența în bine atât în carieră, financiar, cât și în ideile pe care le au. Vor primi putere să pună la punct niște lucruri. Vor avea succes din a doua jumătate a anului. Șobolanii o vor duce bine, dar vor cheltui banii prea ușor. Vor tinde să muncească și nu vor avea timp să se bucure de aceste realizări. Aprilie este luna lor benefică, dar și începutul de iunie și ianuarie 2016.

BIVOLII sunt într-un an în care ar trebui îmbrăcați jumătate în alb, jumătate în negru. Au momente bune, au o stea 6 care le aduce noroc, dar vine dușmanul lor, Oaia, care îi va trage înapoi. Oaia este semnul conflictual al Bivolului. Au forță vitală și esență spirituală, dar sunt întorși de Oaie. Diplomația este cuvântul cheie al anului. Luni benefice: februarie, aprilie, noiembrie și ianuarie 2016. Nativii au parte de succese în carieră și energie.

Noroc pe toate planurile pentru nativii Iepuri

TIGRII vor fi foarte conflictuali și mai ales vor avea parte de provocări. Au o stea a norocului divin, au mentori care vin în ajutorul lor. Au tendința de a strica relații, de a fi impulsivi, dar asta presupune că vor face curățenie în relațiile lor, cu colegii și prietenii. Vor schimba joburi. Sunt ajutați să facă asta. Oaia nu le face rău, dimpotrivă, îi calmează. Au noroc și în carieră. Tăcerea este importantă pentru ei! Este necesar ca ei să tacă și să nu se certe cu familia. Luni favorabile pentru nativii din Tigru sunt februarie, aprilie, noiembrie.

IEPURII sunt Regina Balului în anul Oii de lemn. Este unul din anii lor cei mai buni, au o stea a succesului, un prieten vine la putere, Oaia, iar ei au șansa să se dezvolte pe toate planurile. Esența spirituală a lor este scăzută însă sunt pe val! carieră, relații sociale extraordinare. Vor simți o diferență imensă față de anul trecut. Atenție la sănătate în anumite luni! Luni favorabile pentru Iepuri, iunie și august.

DRAGONII și-au luat multe palme anul trecut. Dar acum sunt mai plăcuți în societate. Dragonii o vor duce bine, vor avea noi mentori. Sunt deștepți, dar trebuie să înțeleagă faptul că nu pot ajuta pe toată lumea. Grijă la sănătate! Pot muta munții din loc, dar nu au încredere în ei. Sunt puternici! Au un drum bun, cu condiția să fie siguri pe ei. Iulie și septembrie sunt lunile lor favorabile.

Nativii din ȘARPE o vor duce material mai bine decât anul trecut. Nu vor mai avea conflicte. Este un an bun pentru ei. Pământul, ca element, le joacă feste anul acesta. Șerpii din show-biz se vor sătura de distracție, bani și succes cât vor avea în acest an al Oii de lemn. Atenție la sănătate! Iulie și septembrie, luni favorabile.

CAII se simt fără putere uneori și au nevoie să-și folosească prietenii secreți. Trebuie să se înconjoare de aliați. Energie scăzută, pierderi materiale, neînțelegeri. Luni favorabile martie, mai, iulie și decembrie. Violențe verbale în familie. Nu trebuie să le dea curs. Trebuie să păzească ideile la locul de muncă.

Nu este un an rău pentru nativii OAIE. Succese mari. Luni favorabile mai, iunie și iulie. Au o esență vitală aparte, o forță interioară specială. Nu au probleme majore. Relațiile bune în dragoste vor veni încet, dar sigur.

Nativii Câini nu au încredere în propriile forțe

Nativii din MAIMUȚĂ trebuie să aibă grijă în cine au încredere și să nu investească bani împreună cu altcineva. Nu trebuie să accepte sfaturi de la nimeni. Au nevoie de o concentrare pe drumul lor. Au intuiție și ceea ce simt trebuie să facă. Nu trebuie să se ia după altcineva. Au luni favorabile mai și iulie în care pot să se mute cu jobul, cu casa, pot face lucruri, pot să semneze contracte, pot să se căsătorească, pot să-și ia vacanță.

COCOȘII au parte de foarte multe obstacole. Au atitudine, putere mentală. De undeva din umbră au ajutor. Muncă multă. Cocoșii sunt testați anul acesta, dar nu trebuie să intre în panică. Au puterea să ducă problemele. Grijă la cheltuieli! Luni favorabile sunt martie, aprilie, octombrie, decembrie.

Nativii din CÂINE au avut un an prost. Nu au energia necesară să treacă de anumite piedici. Pierd bani, au lipsă de încredere în propriile forțe. Ar vrea să facă lucruri și nu pot. Atenție la sănătate! Trebuie să-și folosească aliații. Trebuie să se înconjoare de prieteni. Au o stea bună de dragoste, se pot căsători.

MISTREȚII o duc extraordinar de bine. Au noroc în afaceri, stabilitate, diplomație. Tot ajutorul Mistreților vine din partea Șobolanilor. Energii bune. Anul care vine este mai bun ca anul Calului.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: