Protestul din Piața Universității devine hilar. O singură persoană se află, la această oră, pe platoul din fața Teatrului Național. Are un drapel și scandează. Potrivit RTV.net, protestatarul – vizibil pe camerele de supraveghere existente în zonă – nu dă semne de abandon, deși afară sunt – 10 grace Celsius.
Protestul din București a ajuns, astfel, să fie exact ca cel de la Baia de Arieș: un singur protestatar! Protestatarul din Baia de Arieș a devenit celebru pe site-urile de socializare și youtube.
Protestul nu a mai fost de amploare nici joi seara. Doar câteva zeci de persoane s-au strâns la "kilometrul 0 al democrației". La 21,30 în piață se mai aflau șapte persoane, dintre care cinci pe partea cu Teatrul Național și două peste drum, lângă Facultatea de Geografie.
Atât frigul, cât și faptul că televiziunile nu au mai transmis protestele în direct au fost motivele pentru care oamenii au părăsit Piața Universității. Doar Antena 3 mai avea, aseară, o cameră de luat vederi în piață, și nici această televiziune nu mai transmitea în direct.