UPDATE 21:30. În faţa Teatrului Naţional mai sunt 5 protestatari, la Arhitectură, 2. Toţi au pancarte. Unul e supărat că "site-ul de cultură" a fost băgat în dubă, acum aproape două săptămâni.
UPDATE 20:05. Noua modă la manifestații este să faci oameni de zăpadă și să te dezbraci la bustul gol. Incă un bărbat s-a dezbrăcat, rămânând doar în șort. Pentru că nicio televiziune n-a transmis în direct în acel moment, și-a luat geaca pe el, direct pe piele, dar a rămas în șort.
UPDATE 20:03. Singura televiziune rămasă să filmeze în Piața Universității este Antena 3.
UPDATE 19:46. Jandarmii sunt, pentru moment, mai numeroși decât protestatarii. Individul care s-a urcat în mai multe zile pe fereastra de la Universitate a apărut și în această seară, tot cu steagul în mână.
UPDATE 19:37 Tinerii care împart ceai susțin că sunt de la o fundație care face acte de caritate. Pizza a fost comandată de un domn în vârstă, îmbrăcat bine, care a spus că „vrea să facă o pomană”.
UPDATE 19:30. Pizza și ceai au primit cele câteva zeci de protestatari care sunt acum în Piața Universității. Manifestanții au adus pe platoul din fața Teatrului Național și o cutie, în care au pus lumânări aprinse.
În fața Facultății de Arhitectură sunt doar câțiva tineri.
UPDATE 18.30: Protestatarii sunt supărați că televiziunile de știri nu mai transmit în direct din Piața Universității, ca până acum și "s-au dus să-l filmeze pe Boc cum dă zăpada la lopată". Zeci de persoane înfruntă, în continuare, cele – 7 grade Celsius, în Piața Universității, pe platoul din fața Teatrului Național. "Intelectualii" de pe partea cu Facultatea de Geografie și-au anunțat prezența la ora 20.
Temperaturile scăzute și zăpada nu împiedică pensionarii să vină în Piața Universității. Câteva zeci de persoane se află, deja, pe platoul din fața Teatrului Național.
Câteva zeci de tineri anunță, pe Facebook, că se vor întâlni la ora 20, pe platoul de la Facultatea de Arhitectură/Geografie. Ei vor să facă "zece protestatari de zăpadă" care să rămână să manifesteze și peste noapte, în Piața Universității. Apelul este lansat de Claudiu Crăciun, lector la SNSPA, care a condus, din portavoce, tinerii, în ultimele zile.
Tinerii au făcut și aseară un "ciumpalac" de zăpadă, înainte de a părăsi piața, în jurul orei 22, din cauza viscolului puternic.