Evenimentul Zilei > Actualitate > Zinedine Zidane n-a mai suportat umilința și a răbufnit. Vorbe grele aruncate de antrenorul echipei Real Madrid
Zinedine Zidane n-a mai suportat umilința și a răbufnit. Vorbe grele aruncate de antrenorul echipei Real Madrid

Zinedine Zidane n-a mai suportat umilința și a răbufnit. Vorbe grele aruncate de antrenorul echipei Real Madrid

Antrenorul Zinedine Zidane a avut un discurs furibund la finalul partidei pierdute, duminică, de Real Madrid, în deplasarea de la Rayo Vallecano, scor 0-1.

Real Madrid a fost învinsă, duminică, în deplasare, pe terenul celor de la Rayo Vallecano, scor 0-1, într-o confruntare din runda a 35-a a Primerei Division. „Galacticii” continuă un sezon de coșmar și se află pe poziția a 3-a a clsamentului, cu 65 de puncte. Cu trei etape înainte de final, elevii lui Zinedine Zidane nu mai pot urca sau cădea în ierarhia din campionatul Spaniei. Antrenorul Realului și-a criticat jucătorii, după cel de-al 10-lea eșec înregistrat în această stagiune din La Liga.

„N-a făcut nimic pe teren, acesta nu e fotbal. Sunt furios, pentru că am lăsat o imagine foarte urâtă", a protestat el la conferință. „Îmi apăr mereu jucătorii, dar acum mi-e imposibil. Nu avem voie să jucăm astfel. Am avut un sezon complicat, știu, și trebuia să trăiesc și un asemenea moment. Să se termine odată!", a răbufnit Zinedine Zidane.