Zicu, „câine“ de rasă

Zicu, „câine“ de rasă

Împotriva „lanternei roşii“, Dinamo a câştigat cu mult noroc, la o fază de contraatac finalizată în ultimul minut de joc de talentatul machidon. Campioana n-a depăşit pasa proastă în care se zbate de câteva etape.

Fotbaliştii de la Dinamo nu reuşesc să scoată capul din mediocritate. Şi victoria obţinută ieri, în deplasare, scor 2-1, împotriva „lanternei roşii“ Universitatea Cluj, a fost una trasă de păr. Bucureştenii au condus în cea mai mare parte a timpului şi păreau că se vor impune la pas. Numai că gazdele s-au trezit din pumni şi au egalat în minutul 78, prin Flavius Băd, introdus după pauză. „Studenţii“ clujeni, care sunt autorii unor rezultate miraculoase împotriva granzilor din Capitală (succese cu Steaua şi cu Rapid), au avut chiar şansa de a învinge, însă golul a căzut în poarta lui Merlier, după un contraatacfulger finalizat cu sânge rece de Ianis Zicu. După gol, atacantul şi-a arătat maioul purtat pe sub tricoul de joc, pe care scria: „Încă unul. Şi încă nu le-am terminat!!! Pentru tine, Bibi!“.

> Antrenorul dinamovist Gigi Mulţescu a înfruntat formaţia pe care a condus-o în tur şi pe care a lăsat-o baltă pe ultima poziţie în Liga I, cu o singură victorie în palmares, împotriva Stelei. „E a doua etapă la rând în care sufăr ca un câine pe bancă! O echipă de calibrul lui Dinamo n-are voie să ajungă în starea asta. La ratările lui Miranda a fost vorba de egoism!“, s-a învolburat „Turcul“, pus să comenteze prestaţia echipei sale în jocul de ieri.

Van Gaal, din vară?

Ne puteți urmări și pe Google News

Până în minutul 4, Miranda avea deja trecute în cont două ratări de proporţii. În minutul 70, argentinianul a irosit şi a treia ocazie singur cu portarul advers!

> Conform TVR, acţionarii lui Dinamo încearcă să-l convingă pe antrenorul olandez Loius van Gaal, în prezent manager la AZ Alkmaar, să preia echipa din vară. Dinamoviştii îi oferă fostului tehnician de la Ajax, Barcelona şi naţionala Olandei un contract de peste un milion de euro, dar batavul se pare că a pus condiţia ca „roş-albii“ să prindă un loc de Liga Campionilor.

> Campioana a fost însoţită la Cluj şi de Gigi Neţoiu, care forţează revenirea, din vară, printre acţionarii de la Dinamo.

LIGA I

„U“ CLUJ - DINAMO . . . . . . . . . . . 1-2 Marcatori: Băd (78) / Dănciulescu (35 - penalty), Zicu (90)

„U“ CLUJ: Merlier 7 - Unguruşan 5, Bilica 6, Şoltuz 4, Dancia 5 - A. Savu 5 (67, G. Coman 6), Baiano 5, Bundea 6, Boudarene 4 (46, Edvan 5) - Goga 4, Cl. Răducanu 4 (67, Băd 6). Antrenor: Alpar Meszaroş

DINAMO: Lobonţ 5 - Todorovschi 5, Moţi 6, Izvoranu 5, Pulhac 5 - Torje 4 (46, Zicu 6), Mărgăritescu 5, Ropotan 5 (58, C. Munteanu 4) - Dănciulescu 5 (84, Ad. Cristea) - Miranda 4, Fl. Bratu 6. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

> Stadion: „Ion Moina“; Spectatori: 5.000; Arbitri: M. Martiş 6 - I. Popa 6, D. Mudura 6