Evenimentul Zilei > Politica > NEWS ALERT! Zece membri ai CLANULUI SPORTIVILOR au fost SĂLTAȚI DE POLIȚIȘTI. Printre ei – Adrian Preda
NEWS ALERT! Zece membri ai CLANULUI SPORTIVILOR au fost SĂLTAȚI DE POLIȚIȘTI. Printre ei – Adrian Preda

NEWS ALERT! Zece membri ai CLANULUI SPORTIVILOR au fost SĂLTAȚI DE POLIȚIȘTI. Printre ei – Adrian Preda

Zece persoane acuzate infracțiuni cu violență sunt audiate la sediul Poliției Capitalei. Printre ei se numără Adrian Preda, fratele lui Eugen Preda, lider al clanului Sportivilor, acuzat de furtul armelor militare dintr-un depozit al Armatei din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

Din primele informații furnizate de Poliția Capitalei reiese că Adrian Preda și alți nouă bucureșteni sunt audiați în legătură cu un scandal care a avut loc la sfârșitul anului trecut.
Este vorba de un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni cu violență instrumentat de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 6, împreună cu Poliția Capitalei și Direcția de Infornmații și Protecție Internă.
Scandalul pentru care au fost aduși la audieri a avut loc în luna octombrie, în restaurantul Good Father, din cartierul Apărătorii Patriei, în Sectorul 4 al Capitalei. Atunci, mai multe persoane din anturajul grupării Sportivilor au fost acuzate că au agresat mai mulți clienți ai localului.
În urma incidentului, două persoane au fost duse la Spitalul Bagdasar – Arseni şi alte trei au fost audiate la Secţia 26 Poliţie.
Anchetatorii au precizat pentru EVZ că cei aduși, astăzi, la audieri sunt cercetați și pentru alte fapte.
Anul trecut, în luna mai, Adrian Preda a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT pentru cămătărie, după ce a fost prins în flagrant în Bucureşti, în timp ce constrângea o persoană să-i dea 1.500 euro.
Adrian Preda este suspectat de poliţişti că a aderat la Clanul Sportivilor. Fratele lui Adrian Preda, Eugen Preda a fost implicat şi în bătaia cu bodyguarzii BGS din Plaza România.

Vom reveni cu amănunte!