Filmul șocant începe cu "creatura" care își face drum pe un câmp deschis, iar la doar câțiva metri distanță se văd mai mulţi tineri. Colin Haggerty – care a filmat momentul – poate fi auzit spunând: "Asta are o faţă ca Yeti, nu glumesc. Am văzut-o de mai multe ori".

Figura misterioasă începe să se îndrepte spre ei, pe măsură ce ceilalți membri ai grupului țipă îngroziţi. Se pare că este conștient că este urmărit și la un moment dat se ascunde în spatele unui arbore din vederea grupului. Într-o încercare de a câștiga atenția fiarei presupuse, grupul îndreaptă o lanternă în direcția sa, pe măsură ce animalul se mişca pe câmp. La câteva momente mai târziu, se plimbă pe două picioare, la fel ca și "vizionările" anterioare ale creaturii mitice, titrează dailystar.

O singură persoană încearcă să transforme totul într-o glumă, dar grupul tace, iar Colin răspunde: "Nu este un joc". Înregistrările au fost filmate în Oregon, SUA, iar imaginile au apărut pe YouTube şi au declanșat dezbateri aprinse.

Unul a scris: "Pare autentic, dar niciodată nu știți. Reacțiile au fost oarecum convingătoare". Un altul a adăugat: "În final, avem dovada!" Dar alții nu au fost la fel de convinși, susținând că ar putea fi o farsă.

VIDEO: