Evenimentul Zilei > Actualitate > X FACTOR. Scandal la Antena 1. Câți BANI a primit CÂȘTIGĂTORUL ediției 2018? Comentariile NU au întârziat
X FACTOR. Scandal la Antena 1. Câți BANI a primit CÂȘTIGĂTORUL ediției 2018? Comentariile NU au întârziat

X FACTOR. Scandal la Antena 1. Câți BANI a primit CÂȘTIGĂTORUL ediției 2018? Comentariile NU au întârziat

X Factor. Antena 1 este în plin scandal după ce Bella Santiago a câștigat ediția 2018 și a primit marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Bella Santiago a câștigat aseară X Factor Romania și a încasat premiul de 100.000 de euro. La puțin timp după anunțarea câștigătorului X Factor, pe pagina de Facebook a emisiunii au apărut sute de comentarii răutăcioase la adresa acesteia.

X Factor 2018 s-a incheiat aseara, iar marele trofeu a fost castigat de Bella Santiago. Pe pagina de Facebook a emisiunii, romanii au inceput sa comenteze si sustin ca nu ea trebuia sa castige acest concurs.

A castigat in detrimentul a 3 copii ce abia s-au apucat de cantat … nu pt ca ar fi fost mai buna neaparat , dar experienta s-a vazut . Nu a cantat extraordinar , nici foarte rau , doar decent . Piesele alese cu grija fara sa o puna in dificultate , in timp ce Cristi a avut parte de un duet nefericit cu Nicole iar Doinita de unul dezastruos ca si alegere muzicala cu Luminita Anghel. / Parca ar fi fost aranjat totul de la inceput: Au fost voci mult mai mari decat ea / Pt mine Cristina a fost x factorul de anul ăsta! Bella a fost impusă de către tot ce înseamnă x factor sa fie votată. Asta dacă a fost atât de votată, cea ce nu cred”, sunt doar câteva dintre comentariile celor nemulțumiți de prestația Bellei Santiago, conform Cancan.