Windows Vista, un esec

Windows Vista, un esec

Cu toate ca a durat cinci ani sa fie elaborat de specialisti si a costat sase miliarde de dolari, noul sistem de operare al Microsoft, Windows Vista, nu are priza la public.

Dupa ce, in ianuarie, gigantul Microsoft a lansat Vista cu mare fast, recent producatorii de calculatoare au luat decizia stranie sa ofere retrogradarea sistemului de operare, oferind reinstalarea vechii versiuni Windows XP, potrivit telegraph.co.uk.

„Daca nu sunteti pregatit pentru Vista, puteti retrograda la XP fara sa va pierdeti garantia Sony VAIO, cu posibilitatea de a reveni oricand la Vista”, promite o nota aparuta pe site-ul retailerului de electronice Dabs.com.

Dell a luat o decizie similara, cand a reinstalat XP pe o categorie de calculatoare pentru clientii americani ai companiei, ca reactie la multele critici ale Vista trimise on-line.

Ne puteți urmări și pe Google News

Utilizatorii se plang ca acele calculatoare care folosesc Windows Vista se blocheaza frecvent si ca acest sistem de operare nu permite functionarea multora dintre programele lor preferate, cum ar fi Windows Mobile.