Evenimentul Zilei > International > William și prințul Harry aproape că nu-și mai vorbesc. Celor doi le este teamă
William și prințul Harry aproape că nu-și mai vorbesc. Celor doi le este teamă

William și prințul Harry aproape că nu-și mai vorbesc. Celor doi le este teamă

Un motiv ce ține de securitate i-a determinat pe cei doi să aibă doar discuții formale.

Prințul William și fratele său mai mic, Harry, se repliază după ce au avut de-a face cu „bomba” Megxit, care a zguduit Palatul Kesington. La orizont există o problemă ce ține de securitate. Și nu de cea fizică. Este vorba despre securitatea conversațiilor purtate de cei doi pe aplicațiile Skype sau Zoom, anunță Neil Sean, corespondentul televiziunii Fox News, care se ocupă de problemele familiei regale din Marea Britanie.

„Trebuie să fiți convinși că în timp ce Harry și soția sa, Meghan, au fost aici, în Marea Britanie, s-au luat măsuri de securitate pentru ca chaturile lor private,  din Zoom, să rămână private, a aflat Sean de la o sursă aflată la palatul regal. „Harry trăiește acum într-o casă nouă și este predispus la tot felul de greșeli ce țin de securitate”, a mai precizat corespondentul Fox News.

Se pare că discuțiile pe care le-au purtat William și Harry au fost formale, fără ca cei doi să intre în detalii. Este vorba despre dialogurile avute în mediul on-line. Și asta pentru că cei doi se tem de o scurgere de informații, de hackeri care ar putea citi discuțiile. Momentan, Harry, care a renunțat la însărcinările ce țin de tron, s-a mutat în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, alături de soția sa.

Faptul că nu poate discuta decât formal, „îl face pe Harry să se simtă și mai trist, și mai rupt de viața pe care o avea în Marea Britanie”, a mai spus Neil Sean. Harry comunică sub restricție și cu nepotul și nepoata sa, George și Charlotte, fiul și fiica lui Williams. El a fost foarte aproape de cei doi copii înainte de-a se muta în SUA.

O altă problemă ce-i preocupă pe Harry și Meghan este legată de securitatea și intimitatea casei din Los Angeles. „Sunt drone care au zburat peste casa lor. Este înfricoșător dacă te gândești la securitatea lor, mai ales când copiii sunt copilul celor doi este afară”, a spus o sursă pentru Fox News.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: