Evenimentul Zilei > Social > WhatsApp intră în era schimbării după numeroase critici! Ce se modifică
WhatsApp intră în era schimbării după numeroase critici! Ce se modifică

WhatsApp intră în era schimbării după numeroase critici! Ce se modifică

Fără îndoială, WhatsApp este cea mai importantă platformă de mesagerie criptată din lume, dar confruntată cu o concurență care se deplasează cu viteza luminii, a anunțat îmbunătățiri esențiale.

Oricât de profesionistă și de populară ar fi în prezent, platforma deținută de Facebook nu asigură încă acces la mai multe dispozitive într-un mod semnificativ și asta a devenit rapid o problemă serioasă.

De asemenea, există o problemă agravată de convergența rapidă a mesageriei și apelurilor, iar apelurile WhatsApp sunt încă legate de un telefon mai degrabă decât de un dispozitiv cu ecran mare, mai ușor de utilizat, iar acest lucru devine un obstacol major.

În acest sens, WhatsApp a anunțat că le va permite curând utilizatorilor să se autentifice pe 4 dispozitive diferite cu același cont. Utilizatorii vor putea să se autentifice pe dispozitive diferite fără să le conecteze la dispozitivul principal, în cele mai multe cazuri telefonul.

În prezent, utilizatorii de WhatsApp se pot conecta la WhatsApp Web, dar conexiunea trebuie validată de pe contul principal, care poate exista doar pe un smartphone. De asemenea, în acest moment utilizatorii nu se pot conecta la WhatsApp de pe tablete sau iPad-uri.

Așii din mânecă

Acest update va permite utilizatorilor să sincronizeze contul pe mai multe dispozitive. Utilizatorii de Android se vor putea înscrie pentru a testa versiunea beta a acestui update. În schimb, lista pentru versiunea beta la iPhone și iPad este în prezent plină, anunță The Independent.

WhatsApp face o treabă excelentă în materie de securizare a apelurilor vocale și video din aplicațiile sale pentru iPhone și Android și și-a crescut recent capacitatea de lucru pentru a permite apeluri pentru 8 interlocutori.

Competitorul principal al WhatsApp este Signal, ”cea mai bună și mai strălucitoare alternativă la WhatsApp”, în opinia Forbes, potrivit căreia această aplicație ”este de departe cel mai bun serviciu de mesagerie securizată disponibil azi”. Iar pentru cine nu are încredere în Facebook și produsele sale complementare, Signal este opțiunea cea mai potrivită, precizează sursa citată.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: