Expoziția cuprinde sculpturi selectate din patrimoniul muzeului clujean. Expoziția este realizată cu colaborarea Galeriei Plan B Cluj/Berlin. SIBIU. Duminică, 14 septembrie, de la ora 17.00, în Parcul din Cartierul Ștrand va avea loc „Weekend de poveste”, un proiect ce își propune exploatarea locurilor de joacă în aer liber ale orașului Sibiu și transformarea lor într-un tărâm magic al poveștilor.

SIBIU. Avanpremieră la teatrul din Sibiu. Radical, anarhic și emoționant, celebrul text „Marat Sade” al lui Peter Weiss, câștigător al premiului Tony pentru cea mai bună piesă a anului 1966, este produs în premieră la Teatrul Național „Radu Stanca“ din Sibiu. Astfel că, duminică, de la ora 19:00, sunteți așteptați la avanpremiera acestui spectacol.

IAȘI. Astăzi se încheie Târgul de Carte „Cartfest”. La evenimentul de la Casa Pogor au fost prezente peste 20 de edituri și instituții mass-media, dintre care amintim: Rao, Humanitas, Ziarul de Iași, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Medicină și Farmacie Iași ș.a.

TIMIȘOARA. Weekend plin la Timișoara. Cea de-a noua ediție a festivalului de artă, muzică și multiculturalitate Plai, care va avea loc în perioada 12 – 14 septembrie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, va cuprinde trei zile de concerte în aer liber, spectacole de teatru, dans, workshop-uri, ateliere de măiestrie, activități culturale și proiecții de filme.

Te-ar putea interesa și: