„Mesajul principal pe care vreau să-l trimit comisiei HLP din Senat este despre pericolul de a încerca să se deschidă țara prematur“ , pracţic era mesajul lui Fauci pe care i l-a timis pe e-mail către Stolberg, care la rându-i l-a postat pe Twitter.

„Dacă America va fi deschisă din nou, riscăm să provocăm mai multe epidemii în toată țara. Nu numai că acest lucru va provoca suferințe și moarţi inutile, ci va întârzia și căutarea noastră pentru revenirea la normal ”, a scris Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, potrivit editoriaşistului de la economicpolicyjournal.

Singurul bărbat curajos, senatorul Rand Paul, i-a demontat pe faţă carantina lui Fauci

„Povestea acestei boli, când vom privi înapoi, va fi o predicție greșită, după o predicție greșită …după o predicție greșită … Deși te respect, dr. Fauci, nu cred că ești sfârșitul lumii, nu cred că ești singura persoană care poate lua o decizie „, a spus Paul – care a adăugat că trebuie să „observați cu ochiul liber ce s-a întâmplat în Suedia, unde copiii au continuat să meargă la școală”, i-a spus-o pe faţă lui Fauci.

Şi continuă: „Mortalitatea pe cap de locuitor din Suedia este de fapt mai mică decât cea a Franței, Italiei, Spaniei, Belgiei, Olandei, cam la fel cu cea a Elveției. În general, nu cred că cineva contestă faptul că ceea ce s-a întâmplat în Suedia este un rezultat inacceptabil. Cred că oamenii sunt intrigați de acest rezultat și ar trebui să fim şi noi”.

„Au fost mai mulţi oameni care au greșit decât oameni care au avut dreptate. Deschidem multe economii în Statele Unite și sper că oamenii care prezic nefericirea și spun: oh, nu putem face acest lucru, va fi doar o văicăreală” – şi vor recunoaște că nu există focar”.

Pentru numele  lui Dumnezeu, trezește-te, Donald!

Complotul medicului Fauci împotriva voastră (și a americanilor) este redat chiar în public de o camarilă care dorește să fie conducătoare a  Sănătăţii Publice, scrie autorul articolului David Stockman.
În termeni medicali, economia Statelor Unite nu are practic anticorpi pentru a lupta. Infecționați-o cu o pierdere masivă, bruscă a veniturilor și a fluxului de numerar și inventaţi  practic o pandemie de comenzi greşite, umflarea datoriilor, chirii pierdute, delincvențe de credit și creșteri ale unor produse care vor distruge cu siguranță organismul american în săptămânile și lunile următoare. 
Așa cum am spus la început, WAKE-UP, Donald! Medicii tăi complotează și dispariția noastră”, a concluzionat editorialistul.