"Wake the f...k up!" - apelul actorului Samuel L. Jackson pentru realegerea lui Barack Obama | VIDEO

"Wake the f...k up!" - apelul actorului Samuel L. Jackson pentru realegerea lui Barack Obama | VIDEO

"Băiatul rău" al marelui ecran Samuel L. Jackson, susţinător fidel al lui Barack Obama, lansează un videoclip pe Internet în care îi îndeamnă pe alegători cu ajutorul unor cuvinte dure să meargă să voteze, pentru a nu-l lăsa pe Mitt Romney să câştige din lipsă de mobilizare.

"Wake the fuck up!" (Treziţi-vă naibii), le spune el, purtând o bască întoarsă, unui cuplu de părinţi obosiţi aşezaţi în faţa televizorului.

Modul de abordare provocator reaminteşte de cartea de succes citită de actorul american anul trecut în SUA, intitulată "Du-te naibii să dormi", scrisă pe un ton ironic pentru părinţii frustraţi.

În acest videoclip, realizat în stilul unei poveşti, un cuplu de americani apatici aşezaţi pe o canapea îi cer fiicei lor să meargă la culcare atunci când aceasta încearcă să-i motiveze, după ce s-a trezit speriată, pentru a-l realege pe Barack Obama la 6 noiembrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actorul preferat al lui Quentin Tarantino (care a jucat în Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill 2) apare de nicăieri în faţa ecranului televizorului pentru a-şi ţine predica: "Îmi pare rău prieteni, însă nu este timp pentru somn/ Un milionar de neatins vine să declare război".

"Şcoala, sindicatele, un salariu echitabil, vor rămâne de izbelişte dacă Romney reuşeşte, el este împotriva protecţiei sociale. Aşa că vă sfătuiesc să vă mişcaţi fundul", afirmă în videoclip Samuel L. Jackson.

În filmuleţ, care durează circa trei munte, apar apoi fratele şi sora mai mare a fetei, pe care el încearcă de asemenea să-i convingă. "Ascultă-ţi sora, mişcă-ţi fundul", spune el.

Actorul se adresează apoi bunicilor spunându-le că Mitt Romney şi coechipierul său Paul Ryan, dacă vor fi aleşi, vor anula Medicare (programul de asigurări de sănătate pentru persoanele în vârstă). "Spuneţi-le: Nu!", afirmă Jackson, care a afirmat că a votat pentru Barack Obama în 2008 "pentru că este negru".

Preşedintele în exerciţiu al SUA, care se luptă pentru a-şi motiva susţinătorii pe teren ca în 2008, se bucură încă de o largă susţinere la Hollywood, cunoscut ca fiind un bastion democrat. <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/og35U0d6WKY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>