“Prietenia se leagă mai uşor când ştim cum îi cheamă pe cei din jurul nostru. Astfel, toţi spectatorii vor purta în piept stickere primite la intrare, pe care va fi scris numele fiecăruia: «Sunt… şi sunt Vunkoholic». Fiecare dintre cei prezenţi în sală va şti cum îi cheamă pe cei de lângă el şi va putea intra în vorba mai uşor”, spune Cornel Ilie despre conceptul show-ului de pe 22 martie.

“Invitaţi la acest concert vor fi Ovidiu Anton, prieten vechi care a câştigat Eurovisionul cu o piesă rock şi Florena care a fost revelaţia concursului. Fiind prezentator al concursului, am fost atent la ei şi mi-am dorit să îi invit într-un concert de-al nostru. Cristina Bălan, câştigătoarea Vocii României, ne este de asemeni prietenă apropiată şi cu ea o să cântăm o piesă care de obicei nu e în setlistul concertelor VUNK, dar care este piesa ei preferată de la noi”, adaugă liderul trupei VUNK, conform unui comunicat de presă.

Unele dintre cele mai noi hituri ale trupei, dar şi altele care s-au situat în topul popularităţii de-a lungul timpului şi sunt strâns legate de istoria VUNK vor putea fi ascultate de Vunkoholicii prezenţi la concertul de pe 22 martie. Biletele costă 90 de lei (cu loc la masă), 45 de lei (în picioare) şi se pot achiziţiona de pe www.iabilet.ro, dar şi de la locul evenimentului.