Între cei doi soți a izbucnit un scandal în toată regula, lși nu oriunde, ci chiar în toiul emisiunii ”Acces Direct”, difuzată pe Antena 1. După un schimb dur de replici, brusc, Veronica și-a anunțat soțul, pentru a mia oară, că vrea să divorțeze, după ce s-a obișnuit cu aerul rarefiat de vedetă.

Între Viorel și Veronica, scandalul a fost atât de mare încât cei doi și-au aruncat reciproc verighetele. Mai mult, Vulpița i-a strigat lui Viorel să se ducă acasă la Blăgești, unde să stea lângă părinții lui, deoarece ea nu mai vrea să se întoarcă. „Eu nu mai vreau să mai stau cu el. Gata! Am luat decizia. (…) A zis că nu mă primește socrul? Gata, să mă lăsați în pace. Să stai cu părinții tăi”, i-a spus Vulpița lui Viorel, în direct.

Enervat, Viorel i-a răspuns în stilul lui ironic și sarcastic: „Dacă tu vrei divorț, bine. Dai divorț și iei și fetița”. Speriată, Veronica a bătut în retragere, ca și când prezența fetiței lor de doi ani, i-ar încurca planurile. ”Și eu unde să stau cu ea”, s-a întrebat Veronica Stegaru, la care Viorel, hâtru a replicat: ”Ei, aici nu știu”.