Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița și Viorel nu au avut loc în spital. Au fost plimbați cu ambulanța o noapte întreagă
Vulpița și Viorel nu au avut loc în spital. Au fost plimbați cu ambulanța o noapte întreagă

Vulpița și Viorel nu au avut loc în spital. Au fost plimbați cu ambulanța o noapte întreagă

Testați pozitiv cu noul coronavirus, "vedetele" Vulpița și Viorel Stegaru nu au fost primiți la nici un spital din București. După ce au fost plimbați o noapte întreagă cu ambulanța, cei doi au rămas în izolare, acasă, până la noi indicații din partea medicilor.

 

După câteva zile în care Veronica s-a simțit mai rău, sâmbătă seara o ambulanță a ajuns la locuința în care cei doi sunt cazați, în București. Ei au fost preluați de un echipaj și aduși la Institutul Matei Balș, acolo unde li s-a luat temperatura și tensiunea. După câteva ore de așteptare, celor doi li s-a comunicat că nu sunt locuri disponibile pentru internare și ar trebui să meargă la un alt spital.

De voie, de nevoie, soții s-au urcat din nou în ambulanță și au plecat la o altă unitate spitalicească. Acolo au primit același răspuns: nu sunt locuri.

Spre dimineață, ei au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, însă episodul de la Matei Balș s-a repetat. Medicii le-au transmis Vulpiței și lui Viorel că nu există locuri disponibile pentru pacienții cu COVID-19 și că ar trebui să meargă acasă pentru a vedea cum evoluează starea lor de sănătate.

În cele din urmă, după o noapte întreagă de plimbat cu ambulanța, Vulpița și Viorel s-au reîntors la locuința lor din Bucureși și au reintrat în izolare. Ei nu au voie să-și părăsească locuința și sunt monitorizați de autorități în acest sens. De asemenea, mai multe persoane din stafful emisiunii la care cei doi erau invitați permanenți au fost testate pozitiv iar conducerea postului a decis oprirea filmărilor până când situația va reveni la normal.

Veronica Stegaru alias Vulpița a fost cea care a adus noul coronavirus de la Blăgești, acolo unde a fost plecată timp de o săptămână. Ea l-a îmbolnăvit inițial pe șoferul care a adus-o la București, după care virusul a fost transmis la Viorel și la alți membri ai echipei. În prezent, Vulpița și Viorel se simt bine și nu par să aibă complicații majore din cauza infectării cu noul coronavirus, scrie wowbiz.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: