Vulpița, Viorel și Rafaelo au lansat împreună o nouă melodie, intitulată „Om bogat sau om sărac”, care se bucură de un succes foarte mare.

Dar, totul a început după ce Vulpița l-a dat afară pe Viorel din cameră, spunând că vrea să se schimbe de dresuri. Culmea este că, în acea cameră a rămas Rafaelo, motiv pentru care Viorel a avut o criză de gelozie în toată regula.

„Voia să rămână el. I-am spus că eu nu ies!” a spus Viorel, extrem de nervos. Mai mult, soțul Vulpiței susține că a văzut-o pe aceasta, stând cu capul pe umărul lui Rafaelo. Și asta nu ar fi fost nimic, pe lângă faptul că Viorel susține că i-ar fi văzut pe cei doi sărutându-se.

Din cauza celor întâmplate, Viorel  nu mai este de acord cub nicio formă ca Vulpița să mai colaboreze cu Rafaelo pe plan muzical, de acum înainte.

La verificarea camerelor de supraveghere din holul televiziunii s-a văzut ceea ce Viorel a bănuit, și anume, soția sa și Rafaelo au fost surprinși  în niște ipostaze care dau de bănuit.

Deși era destul de multă lume la acel moment pe holurile redacției, Rafaelo a mers țintă spre Veronica și a îmbrățișat-o cu foc. Acest lucru l-a deranjat foarte tare pe Viorel.

Deși între Rafa și Vulpița nu a existat niciun sărut, Viorel o ține pe a lui. „Veronica cu Rafa să mergeți înainte unde vreți voi”, le-a spus Viorel nervos, potrivit cancan.ro