Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița își asmute fanii pe Daiana de la Puterea dragostei. Vezi cine le-a învrăjbit pe cele două
Vulpița își asmute fanii pe Daiana de la Puterea dragostei. Vezi cine le-a învrăjbit pe cele două

Vulpița își asmute fanii pe Daiana de la Puterea dragostei. Vezi cine le-a învrăjbit pe cele două

Vulpița și-a asmuțit fanii împotriva Daianei, concurenta de la Puterea Dragostei, bănuind că aceasta are o relație amoroasă cu Rafaelo.

Se pare că Vulpița este geloasă și nu dorește să-l împartă cu nici o altă femeie pe Rafaelo, de care o leagă o strânsă prietenie, după ce au colaborat în plan muzical.

Așa se face că  vedeta de la Acces Direct este acuzată de Daiana, concurenta de la Puterea Dragostei, că și-ar fi pus fanii de pe internet să o injure și să-i adreseze comentarii răutăcioase pe seama presupusei sale relații cu Rafaelo.

Daiana s-a arătat extrem de deranjată de comportamentul Vulpiței, considerând că Veronica Stegaru este cea care i-a pus pe internauți să-i adreseze insulte și jigniri. Ea a comentat într-un live, pe care l-a postat pe o rețea de socializare, sugerând că în spatele atacurilor la care este supusă, s-ar afla Veronica Stegaru, care este geloasă.

„Am rămas șocată de ce au început să posteze fanpage-urile Vulpiței. Au început să mă jignească foarte tare din cauza unui vlog, pe bune? N-am pretenții mari la Vulpița și la fanpage-urile ei, dar nici chiar așa. Toată lumea mă etichetează că de ce sunt eu cu Rafaelo și nu Vulpița. Băi, oameni buni, voi sunteți normali la cap?”, a spus Daiana, în live-ul ei, după care a continuat:

„Eu înțeleg că v-a pus Vulpița să mă înjure, dar să stea cuminte. Oamenii mă înjură, mă fac c***ă pentru i l-am furat pe Rafaelo”.

Concurenta de la Puterea Dragostei susține că între ea și Rafaelo nu este nimic, nici o legătură de natură amoroasă și s-a arătat foarte iritată pentru că Vulpița a amenințat că o va ataca în spațiul virtual.

„N-am nicio treabă cu Rafaelo. Nu sunt cu Rafa. Am fost la plajă la el și am făcut un vlog, dar nu sunt împreună cu el. Așa că, vă rog să terminați cu hate-ul, nu mă interesează dacă v-a pus ea sau nu. Mi-au zis că ea i-a pus”, a mai spus Daiana în sesiunea video, conform cancan.ro.

Câți bani avea Gigi Becali în 1989? Suma era imensă la acea vreme

Iulia Albu la 39 de ani. Mesaj cifrat pentru admiratori

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: