Evenimentul Zilei > Monden > Vulpiţa este la pământ! Cel mai intim secret al ei, divulgat. Doar Viorel ştia…
Vulpiţa este la pământ! Cel mai intim secret al ei, divulgat. Doar Viorel ştia…

Vulpiţa este la pământ! Cel mai intim secret al ei, divulgat. Doar Viorel ştia…

Vulpița ajunge din nou în prim-plan! Trecutul furtunos nu o lasă în pace pe cea al cărui nume real este Veronica Stegaru şi care este garanţia ratingului pentru emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1.

Vasluiana nu mai vrea să audă de viața sărăcăcioasă din Blăgești, cu toate că acolo a rămas fiica ei și nu numai!

Departe de locurile natele, Vulpița se confruntă în București cu mari probleme în căsnicia cu Viorel. Aşa cum se poate observa, celebritatea şi banii nu le-au adus fericirea celor doi…

Căsnicia lor s-a transformat enorm de când au făcut pasul spre Capitală, pentru a-şi expune viața pe sticlă, la „Acces Direct”. Nu există zi în care unul sau altul să nu aducă în discuţie varianta unui divorț.

Vremurile în care cei doi trăiau fericiţi şi săraci la Blăgești par o amintire îndepărtată. Acum atacurile şi dezvăluirile compromiţătoare sunt rutina celor doi.

Poate aşa se explică şi apariţie unui detaliu care ar fi trebuit să rămână cunoscut doar de cei doi: momentul primul act amoros, ziua în care Vulpiţa şi-a pierdut virginitatea.

„Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 5 ani, așa că Veronica Stegaru avea aproape 17 ani atunci când a devenit mireasă. Cu toate acestea, relația dintre Vulpița și Viorel a început cu ceva timp înainte de căsătorie, deci Veronica și-a pierdut virginitatea înainte de vârsta de 17 ani.

Cu cine? Cu Viorel, desigur, bărbatul care, de aproape 3 ani, a devenit și tatăl fetiței sale, fetiță care trăiește acum la Blăgești în grija bunicii din partea tatălui”, arată cancan.ro.