Într-o ediţie recentă a emisiunii „Acces Direct” s-a consumat un nou episod generator de rating, o caracteristică a celebrului cuplu pentru care divorţul a devenit o toană.

Focoasa Roxana Vașniuc a fost martora întâmplării care demonstrează din plin „profunzimea” sentimentelor pe care le are Viorel în general…

„După ce au realizat materialul pentru emisiunea Acces Direct, Vulpița și Viorel s-au fotografiat alături de Roxana Vașniuc, dar un detaliu a scăpat din vedere tuturor. În momentul în care soțul Vulpiței și-a aruncat privire la sânii voluptoși ai frumoasei blondine care, de altfel, nu purta sutien, a avut o erecție netrontrolată, care s-a putut vedea și în fotografia cu pricina”, notează cancan.ro.

Fotografia incendiară a fost postată de Roxana Vașniuc pe Facebook, alături de câteva versuri:

„Sa va spun care e fitza/ Mie-mi place de Vulpita… Nu inteleg de ce este judecată / și de alții criticata / Cine-n viața n-a greșit? E un suflet chinuit… Nu mai fiti așa sfătoși / La suflet răutăcioși… Are Domnul grija de toate / De-or fi ei plini de păcate… Fiti voi , buni și cinstiti / Și-o sa fiti mai fericiți / Sa imi fie cu iertare / Dar alte probleme , cu adevărat tara, are !! Zilnic , voi ii criticati / Dar o emisiune nu ratați! @acces_directoficial”