Vulpița a fost prinsă din nou pe picior greșit de Viorel.  Supărat din cale afară, Viorel și-a acuzat soția de infidelitate, după ce aceasta aceasta a ieșit din casă pe furiș, iar mai apoi a prins-o cu mai mulți bărbați, pe o bancă.

„A plecat aseară la ora 21:20 din apartament, fără să-mi spună. M-am dus eu jos după ea. Stătea pe o bancă cu câțiva băieți. Mai era o doamnă din blocul celălalt și o fată”, a spus Viorel, foc și pară pe acțiunile Veronicăi.

În urmă cu câteva zile cei doi soți Stegaru s-au dus în satul lor natal, Blăgești, pentru a-și vizita părinții.

Veronica și Viorel Stegaru și-au dorit să le facă o vizită părinților lor, astfel că duminică au plecat spre localitățile natale din Blegești, însă cu mașini separate!

Primul care a ajuns la casa natală a fost Viorel, cel care nu a fost o prezență prea potrivită pentru mama sa, care l-a luat direct din poartă la rost pentru tot ceea ce face la București și pentru felul în care a hotorât să-și facă viitorul.

Acesta i-a mărturisit doamnei Ilinca că va lua fata, însă femeie nici nu a vrut să audă de așa ceva. Nu-și dorește nici ca fiul ei să mai aibă o legătură cu Veronica, iar întrebată dacă i-a plăcut piesele pe care Viorel le-a lansat, doamna Ilinica a mărturisit că au fost frumoase, însă ar prefa ”să nu se mai încurce cu așa oameni”, făcând referire la Rafaelo, cel cu care Viorel a colaborat pentru ultima piesă.

Când Veronica s-a îndreptat către casa familiei Stegaru pentru a-i dărui fetiței lucrurile aduse special pentru ea de la București, în peisaj a apărut și domnul Dumitru, nimeni altul decât tatăl lui Viorel. În timp ce soția sa își certa fiul pentru cele petrecute în ultimele luni, bărbatul a început să arunce cu pietre în cameramanul care îi însoțea pe cei doi, după care i-a alungat din fața casei, avertizându-i să nu-i mai calce pragul niciodată.

Vulpița vrea acum să-și ia fetița la București, și este hotărâtă să facă totul pentru a o îndepărta de bunici, potrivit cancan.ro