VREŢI SĂ VĂ DISTRAŢI COPIII ÎN WEEKEND? Teatrul Ion Creangă vă invită la un spectacol în premieră

VREŢI SĂ VĂ DISTRAŢI COPIII ÎN WEEKEND? Teatrul Ion Creangă vă invită la un spectacol în premieră

Teatrul Ion Creangă anunță premiera unui nou spectacol – „Cocos” care folosește teatrul de umbre și mijloacele multimedia pentru a provoca imaginația tinerilor spectatori, îndemnându-i pe aceștia să descopere lucrurile din jurul lor. Producţia este dedicată copiilor cu vârsta între 3 și 6 ani,

Premiera spectacolului, realizat în cadrul Programului Educaţia Timpurie și inclus în proiectul european multianual „Small size, big citizens”, va avea loc duminică, 22 iunie, ora 11.00, la Sala Rapsodia.

Personajele din spectacol nu sunt căpcăuni şi zâne, ci doi povestitori simpatici şi fructele fermecate de Cocos. Cei mici vor putea descoperi trei dintre istoriile copacului uriaș, care vorbesc despre răbdare şi altruism, despre înţelepciune şi despre faptul că fericirea e atunci când dăruieşti din ceea ce ai.

Spectacolul este realizat pe un scenariu şi concept de Voicu Hetel, care se regăseşte şi în distribuţie, alături de Marina Secaşiu. Mişcarea scenică este gândită de coregraful Păstorel Ionescu, iar scenografia îi aparţine Deliei Ionescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Sala Rapsodia – Str. Lipscani, nr. 53), dar şi online, pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Humanitas și Cărturești. Pentru mai multe informații despre spectacol, vă invităm să accesați pagina www.teatrulioncreanga.ro, secțiunea Spectacole.

 

Programul „Educaţia Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani” a fost iniţiat de Teatrul Ion Creangă în anul 2005, sub denumirea de „Educaţia timpurie. Teatru pentru 0-3 ani” şi extins, în 2009, pentru a include şi activităţi dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani. Născut din dorinţa de a promova importanţa şi beneficiile aplicării conceptului de educaţie timpurie prin mijloace specifice teatrului, programul include un repertoriu variat de spectacole, scopul acestora fiind de a valoriza capacitatea şi potenţialul copilului mic de a se implica, de a participa şi de a învăţa prin interacţiune.